Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Közlemények, hírek, moderátorok megjegyzései /

Az új Gardróbcsere - Hibát észleltél?

Mint láthatjátok megújultunk, reméljük Nektek is tetszik és szeretni fogjátok. Kérünk Titeket, hogy ha hibát észleltek írjátok meg nekünk itt egy hozzászólásban, hogy minél előbb megoldhassuk!
2015 10 09
Ha a "Ruhák" vagy más kategóriába belépek, nem lehet méretet és további kategóriákat választani! Vagy csak én nem lárom hol!?
2015 10 09
Nalam mukodik, probald meg frissiteni az oldalt
2015 10 09
Jobb oldalon, a"Legutóbbi témák" alatt rányomok a "még" feliratra, akkor ezt írja ki: "Hoppá, valami történt!" És ennyit látok a témákból.
2015 10 09
> Beatrix: > Mint láthatjátok megújultunk, reméljük Nektek is tetszik és szeretni fogjátok. Kérünk Titeket, hogy ha hibát észleltek írjátok meg nekünk itt egy hozzászólásban, hogy minél előbb megoldhassuk! Szia! Eltűnt a "Beállítások szerkesztése" menü, hol tudom beállítani a megrendelt szolgálatásokat? Teljesen eltűnt, hol tudom hozzáadni a termékeimhez a már megvásárolt "hirdetés kiemelést"??????
2015 10 09
Sziasztok! Eltűnt a "Beállítások szerkesztése" menü, hol tudom beállítani a megrendelt szolgálatásokat? Teljesen eltűnt, hol tudom hozzáadni a termékeimhez a már megvásárolt "hirdetés kiemelést"??????
2015 10 09
Már nem lehet látni ki kedveli az adott terméket:(
2015 10 09
Kicsit még szokatlan, de nagyon tetszik :)
2015 10 09
> bdetti: > Jobb oldalon, a"Legutóbbi témák" alatt rányomok a "még" feliratra, akkor ezt írja ki: "Hoppá, valami történt!" > És ennyit látok a témákból. Detti, en nem latom a "még" feliratot sem, kuldenel egy screenshotot?
2015 10 09
> bdetti: > Jobb oldalon, a"Legutóbbi témák" alatt rányomok a "még" feliratra, akkor ezt írja ki: "Hoppá, valami történt!" > És ennyit látok a témákból. Detti, en nem latom a "még" feliratot sem, kuldenel egy screenshotot?
2015 10 09
1. Olyan opció van, hogy ne csak kategóriánként lehessen keresni, hanem mindig lássuk a legfrissebb feltöltéseket (mert én például azokat frissítettem mindig, így vegyesen láttam minden kategóriában a frissen feltöltött termékeket). 2. Hogyha rámegyek egy felhasználó termékeire, ott is be lehetne állítani (mint a főoldalon a kategóriáknál), hogy egy lapon több (akár 50-100-200) termék jelenjen meg (hogy ne kelljen lapozgatni)?
2015 10 09
> Zsuzsa1277: > Sziasztok! Eltűnt a "Beállítások szerkesztése" menü, hol tudom beállítani a megrendelt szolgálatásokat? Teljesen eltűnt, hol tudom hozzáadni a termékeimhez a már megvásárolt "hirdetés kiemelést"?????? Nem tunt el, csak atalakult :) A felso sorban, ha a kurzort a Hello, neved-re viszed a legordulo listaban ott van a beallitasok menu is
2015 10 09
> valery4: > 1. Olyan opció van, hogy ne csak kategóriánként lehessen keresni, hanem mindig lássuk a legfrissebb feltöltéseket (mert én például azokat frissítettem mindig, így vegyesen láttam minden kategóriában a frissen feltöltött termékeket). Ezentul csak kategoriankent lehet keresni, vagy kulcsszavakkal > 2. Hogyha rámegyek egy felhasználó termékeire, ott is be lehetne állítani (mint a főoldalon a kategóriáknál), hogy egy lapon több (akár 50-100-200) termék jelenjen meg (hogy ne kelljen lapozgatni)? Atgondoljuk, de nem igerek semmit
2015 10 09
> Beatrix: > > valery4: > > 1. Olyan opció van, hogy ne csak kategóriánként lehessen keresni, hanem mindig lássuk a legfrissebb feltöltéseket (mert én például azokat frissítettem mindig, így vegyesen láttam minden kategóriában a frissen feltöltött termékeket). > Ezentul csak kategoriankent lehet keresni, vagy kulcsszavakkal > > 2. Hogyha rámegyek egy felhasználó termékeire, ott is be lehetne állítani (mint a főoldalon a kategóriáknál), hogy egy lapon több (akár 50-100-200) termék jelenjen meg (hogy ne kelljen lapozgatni)? > Atgondoljuk, de nem igerek semmit Rendben, köszönöm! :)
2015 10 09
> Beatrix: > > Zsuzsa1277: > > Sziasztok! Eltűnt a "Beállítások szerkesztése" menü, hol tudom beállítani a megrendelt szolgálatásokat? Teljesen eltűnt, hol tudom hozzáadni a termékeimhez a már megvásárolt "hirdetés kiemelést"?????? > Nem tunt el, csak atalakult :) > A felso sorban, ha a kurzort a Hello, neved-re viszed a legordulo listaban ott van a beallitasok menu is Szia! A Beállításokban nem látok ilyesmit, ott kerestem. De csak a profilomat tudom szerkeszteni. A megrendelt szolgálatásaimat sehol sem látom, az összeget viszont levonta. A szolgáltatások menü alatt sem látható! :(
2015 10 09
1 2 3 4 5 ... 59