Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Szépség, stílus, egészség /

Divat /

Tippeket szeretnék kérni! :)

Sziasztok! Egy kis divat tanácsadásra lenne szükségem. Eddig farmeros voltam, vagyok is, általában kék farmert hordok, oké, öltözködés megoldva, megy hozzá sok minden. Az utóbbi hetekben beszereztem 2 barna nacit is, viszont most problémában vagyok, hogy mi is illik hozzá :D Abban szeretnék tanácsokat kérni, hogy ti milyen színű felsőket vesztek fel hozzá,mi megy hozzá? És milyen színű cipő és kabát? Eléggé elmentem a fekete felé, standard, jó mindenhez. Így egy kivételével fekete kabátjaim vannak, egy barna kabátom van. Valamint a cipőim is mind feketék, legalábbis az őszi-téliek. Fekete cipő megy hozzá? Az meg túl barna lenne már, hogy barna cipő,nadrág, kabát nem? Valamivel csak fel kéne oldani. Várom a tanácsaitokat, tippjeiteket! Köszi <3 :)
2015 11 20
Köszönöm szépen, de nekem 36-7-es lábam van :( Bár venni most nem nagyon szeretnék, inkább csak tanácsokat szeretnék kérni, de azért barna cipőkről megnézem az ajánlatokat! :)
2015 11 20
Szia! Nekem sötétbarna nadrágom van, de volt már világosabb árnyalatú is, és mindhez nagyon jól ment/megy a fekete felső, én szinte mindig fekete pólóval, kardigánnal, hosszúujjúval kombinálom. Cipőt is feketét szoktam felvenni, pl fekete magasszárú csizmával szerintem nagyon jól mutat. Volt, hogy fehér felsővel is fölvettem, ez is tud jól mutatni. Ha fekete felsővel és lábbelivel veszed fel, de túl egyszerűnek érzed, akkor valami világosabb színű övvel, ékszerekkel, kiegészítővel fel tudod dobni, pl én bézs színű leopárdmintás sállal nagyon szeretem kiegészíteni. Remélem tudtam segíteni! :)
2015 11 20
Köszönöm a választ, segítettél vele! :)
2015 11 20