Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Válaszokért könyörögni kell?

Most komolyan, csak nekem van ezzel problémám vagy másoknak is? Sajnos nagyon sokszor tapasztalom hogy nem képesek válaszolni az eladók, szeretnék vásárolni, írok és nincs válasz! Napokig semmi! Akkor minek rakja fel eladásra a terméket? Az ilyen eladókat ki kellene zárni! Felháborítónak tartom hogy én mint vásárló, írok többször hogy " jelezzen már vissza" ... Véleményem szerint listázni kellene az aktív tagokat, akik pedig nem válaszolnak több napon keresztül azokat pedig kizárni!! Mi a véleményetek csajok? :)
2015 12 15
jogos!!!én speciál azt is utálom mikor egy vevőnek válaszolok de arra sem méltat hogy jó vagy nem vagy akármi!persze tisztelet a kivételeknek!!de a te meglátásoddal is teljesen egyetértek!!
2015 12 15
Igen, én pl. mindig nézem, aktív tag vagyok./s válaszolok mindenkinek amilyen gyorsan csak lehet! Ezt valahogy szűrni kellene, mert nagyon rontják az oldalt! S ez miatt sokan mennek el máshová. Sokszor van úgy, hogy szinte nekünk kell könyörögni hogy ugyan válaszolj már kérlek! Pár napja írok egy eladónak, legalább 3 x próbáltam felvenni vele a kapcsolatot-- no reakció.. akk minek van itt??? kérdem én...
2015 12 15
Egyetértek!!! Sajnos nagyon sok ilyen van. Igen az is elég idegesítő, hogy rám írnak, hogy neki kell esetleg le is méreti és soha többé válasz vagy tök jól megy minden megbeszélve a helyszín időpont majd lemondják és utána soha többet nem kapok választ. Az ilyen minek ír könyörgöm ha nem kell neki. De legalább írná meg hogy mégsem kell, legalább ennyit ez szerintem nem nagy kérés. Vagy csak ráirogat mindenkire hogy megvan és ha igen utána boldog lesz vagy mit éreznek az ilyenek??? Ezeket nem értem. Elnézést ha egy kicsit durvábban fogalmaztam, de ezekből már nagyon elegem van. Azt már lenyeltem nagyjából, hogy választ nem kapok ha érdeklődök és már eleve úgy készülök rá hogy úgysem lesz belőle semmi és legalább kellemes meglepetés lesz ha mégis. De az hogy vennének valamit és utána semmi az nagyon kiakaszt.
2015 12 15
Egyetértek! Néha nekem is elmegy a kedvem az egésztől. 4-5 kiszemelt darabból, jó ha egynél eljutok a vásárlásig. Ráadásul közben látom, hogy az eladó többször is fenn volt az oldalon. Sokszor emiatt nem írok rá másra, és maradok le lehetőségekről. Jó lenne valahogy szankcionálni ezeket a dolgokat, vagy legalább jutalmazni az aktív tagokat. A másik, hogy tele van az oldal olyan hirdetéssel, ahol az eladó már hónapok óta nem jelentkezett be. Ezeket miért nem lehet automatikusan inaktiválni, mint a többi hirdetési oldalon? Sokkal egyszerűbb lenne a dolgunk.
2015 12 16
Igen, szerintem is azt kellene, aki nincs fenn napokig automatikusan letörölni, és kész :)
2015 12 16
Egyetértek, de néhány nap utáni kizárás erős, mert ha elmész nyaralni, akkor nem az oldallal foglalkozol nyilván, de mondjuk valami jelzés lehetne, mondjuk a termékeit elhalványítva megjeleníteni annak aki 1 hónapja nem lépett be. (ettől még megjelenhetne és lehetne írni neki) Vagy keresési feltételbe beírni, hogy 1 héten belül bejelentkezők tételére keresel pl.
2015 12 16
En is meghulyulok, foleg, hogy ram ir, hogy persze, igen, jo, tokeletes, es utana nem ir vissza, nem jon el a talira, de meg aznap eladja MASNAK.
2015 12 16
Egyetértek! Szabályosan könyörögni kell azért, hogy ÉN vásárolhassak az illetőtől, mert nem akar válaszra méltatni 4-5 üzenet után sem!
2015 12 16
Na igen..most pont így jártam, h szinte én könyörgök..--kifizetem csak válaszoljon..de semmi, mai nap folyamán úgy döntöttem, hogy annak aki 2 napig nem ír vissza, de közben látom hogy fenn van, azt alapból kukázom is!
2015 12 16
Jól döntöttél, én is ezt csinálom! 😃 Most őszintén, ha nincs ideje megírni egy kétsoros választ, akkor hogy fog elmenni postára? Nem kell a felesleges idegeskedés...
2015 12 17
Nagyon-nagyon idegesito. En még azt utalom , hogy nagynehezen válaszol, és mondja hogy elkelt, persze hulye kamut is nyom hozzá hogy duplaaert megvettek, de ez nem is lenyeges, és megkérdezem hogy akkor miért van fent? Es a valasza hogy csak! Hát mondom anyá... van aki tobb hete nem válaszol hiába venném meg azonnal. De akik vásárolnak azok is ilyenek, érdeklodnek, és aztán eltunnek, miért regisztral az ilyen. Szánalmas az egész, ne haragudjatok...
2015 12 18
Igen sajnos akad ilyen is olyan is. Én ilyenkor amikor nem válaszol, osztom rendesen, h miért nem írsz? stb.. Hála az égnek azért vannak normálisak is, aminek örülök.
2015 12 18
sajnos mostmár bejelentkezés alapján sem lehet szűrni ezeket, mivel lassan hónapok óta nem működik rendesen ez a funkció.. viszont velem is előfordult már, hogy megszerettem volna venni valamit, írtam az eladónak, válasz persze nem jött, de mivel komolyan érdekelt a terméke egy hét múlva megint ráírtam, ekkor már el volt adva, vagy törölve volt a hirdetés... felháborítónak tartom, hogy még annyit se tud írni, hogy bocs másnak adom el, vagy bármi.. de olyan is volt, hogy szintén megszerettem volna venni egy ruhát, hónapokig nem válaszolt a lány a levelemre, aztán közölte hogy külföldön volt fél évig, most jött haza... valamilyen szinten érthető, abból a szempontból, hogy nincs olyan lehetősége az oldalnak, hogy felfüggesztés, mint pl fb-on, de legalább a profiljára kiírhatná, hogy külföldön van, fölöslegesen irogatok neki...
2016 01 19
Már legalább 3 ruhát vettem volna de senki nem ír vissza, mit lehet tenni?Nem kell a pénz?-hihetetlen-nem is értem
2016 01 22
1 2 3 4