Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Keresés hibák

Szisztok! Újabb hibával találkoztam az oldalon - keresni próbáltam a ruhák között, de a keresési feltételek beállításánál a címkéknél egyfolytában elakadok... A méretet, kategóriát, várost, stb. szépen meg lehet adni, de amikor a lényeget szeretném beállítani, a címkéket, amik alapján keresnék (bizonyos színű ruhákat pl.), akármit csinálok, nem hagyja.. Nem tudom beírni pl, hogy "fekete", mert egyből felajánl egy csomó másik lehetőséget, de egyik sem az, amit szeretnék... A másik pedig, hogy az alkategóriák alkategóriáiban :p (pl "ruhákon" belüli "alkalmi") már méretet sem tudok beállítani... Mi lehet a gond? Más is tapasztalta már ezeket?
2016 01 08
Szia! Igen én is tapasztaltam. Ha címkét akarok beírni, mindig kiad valami más ajánlatot. Pl be akarom írni, hogy alkalmi, erre kiadja,h alkalmi miniruha, csinos alkalmi, piros alkalmi, stb. És nem is enged így simán rákeresni arra az egy szóra, amit szeretnék. A méretnél meg amikor le akarom nyitni az ablakot, nem ad ki semmit, csak egy keskeny fehér sávot, mintha valami kitakarná a méreteket. Eléggé zavaró. :(
2016 01 08
Kedves Lányok! Köszönjük a visszajelzéseteket, ki fogjuk javítani a hibát, addig pedig köszönjük a türelmeteket! :")
2016 01 11
Kereséssel kapcsolatban van problémám pár napja. Beírom, mire szeretnék rákeresni és teljesen más termékeket ad ki. Mintha be sem írtam volna semmit a keresőbe! :(
2016 01 28
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni azzal kapcsolatban hogy hogy tudok itt pontosítani a keresésen. Nekem csak annyi van hogy nagyító és oda beírom pl hogy piros, de hiába írom hogy piros ing..... Tuti én vagyok béna :( Köszi Mindenkinek!!!!
2016 01 29
Nos az a helyzet, hogy a hiba még mindig fennáll..eléggé idegesít, hogy rá akarok keresni pl a cipő színére, és nem tudok...Bekategorizálom,hogy Cipő, oké, azon belül, hogy magassarkú, bepipálom a méretet. De ez még mindig eléggé tág..szeretném beírni, hogy pl bézs színű. Erre kiad mindenféle választási lehetőséget, aminek mondjuk köze sincs a cipőhöz. Pl: "bézs crop", "új bézs", vagy akár márkát..én csak arra szeretnék rákeresni, hogy bézs! Remélem mihamarabb sikerül ezt a hibát kijavítani!
2016 02 14