Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

èszrevehetőbb üzenetek

Sajnos nekem az a bajom,hogy az új üzenetek beolvadnak a többibe.Èn telefonról nèzem ès nèha àtsiklok felette.Jó lenne ha egy levèl ikon jeleznè az új üzenetet vagy pl. piros szìnnel jeleznè.
2016 01 13
Hogyan lehet itt vásárolni vagy egyáltalán kapcsolatba kerülni az eladóval?
2016 01 14
Telefonról meg tudod nyitni az üzeneteket? :O (Én több telefonról próbáltam de nem nyitja meg...csak addig, hogy látom, hogy van új üzenetem de hiába kattintok rá, nem történik semmi:( )
2016 01 14
> cicc65: > Hogyan lehet itt vásárolni vagy egyáltalán kapcsolatba kerülni az eladóval? Minden felhasználó profilján ott a gomb, hogy "küldj üzenetet". Ha pedig konkrét termékkel kapcsolatban szeretnél érdeklődni, az "ide vele" gombra kell kattintani az adott ruhánál/akárminél, amivel megint csak egy üzenet-ablakba jutsz, ahol fel tudod venni a kapcsolatot az eladóval. :)
2016 01 15
> hilvi8: > Telefonról meg tudod nyitni az üzeneteket? :O (Én több telefonról próbáltam de nem nyitja meg...csak addig, hogy látom, hogy van új üzenetem de hiába kattintok rá, nem történik semmi:( ) igen èn meg tudom nyitni fent van egy kis fej jobb oldalt ràmèsz ès ott kiadja,hogy beszèlgetèsek..ràmèsz es kèsz .is
2016 01 15
> EnikoLaszlo: > > hilvi8: > > Telefonról meg tudod nyitni az üzeneteket? :O (Én több telefonról próbáltam de nem nyitja meg...csak addig, hogy látom, hogy van új üzenetem de hiába kattintok rá, nem történik semmi:( ) > igen èn meg tudom nyitni fent van egy kis fej jobb oldalt ràmèsz ès ott kiadja,hogy beszèlgetèsek..ràmèsz es kèsz .is Tudom, odáig megy a dolog-a továbbiakkal van a probléma, de már kaptam választ (nem minden böngészőn működik). : )
2016 01 23