Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

KÉRLEK SZÉPEN TITEKET, SEGÍTSETEK! CSALÓ ELKAPÁSA

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Próbálom rövidre fogni, nagyon fontos ez számomra! Pár napja kiderült hogy "Fruzsyna" azaz Farkas Fruzsina az elmondások alapján csaló. Ahogy olvastam, pár lánynak akikkel üzletelt volna sikerült elkerülniuk az átverést. Sajnos nekem nem. Megbeszéltük a cserét, én 6000 forint értékű ruhát adtam fel neki 1500ftért. Ő elvileg feladott nekem két pólót, egy rövidnacit, egy vékony pulcsit és 800ftot. Én elküldtem neki szép tisztán, jól láthatóan a szelvényt. Ő is küldött valami szelvényt estefelé, ami elég homályos, kaki kép, de a nevem címem kivehető, meg a postai pecsét is, feladás ideje,ára, stb. Szóval nyugodt voltam. Facen beszéltünk napokig a cseréről, nagyon kedves és kommunikatív volt.. Ám a csomagom hétfő óta sehol, de amit én adtam fel természetesen már megérkezett neki.. Nem kell a negatív, tudom, hogy én voltam nagyon naiv, de csak ma néztem meg okával a kamuprofilos visszajelzéseit..De szerintem mindenkivel, vagy legalábbis sokakkal megesett már ilyen, és én ezt nem szeretném annyiban hagyni, mivel 7 ezer forint nagy összeg, legalábbis nekem biztosan. Így most már világossá vált az is, hogy két napig könyörgött azért hogy legalább valami 1000 vagy 500ftos dolgot beszámítsak a 8 ezer forintos nadrágom árába és akkor azzal küldi majd el a pénzt a csomagba.. Szerencsére ez már nekem is gyanús volt így nem engedtem. Nos, a kérdéseim a következőek. Mivel nem értem, hogy hogy tudott szelvényt küldeni, van olyan hogy visszarendeli a csomagot?:/ nem vagyok ebben jártas. A másik pedig, hogy szerintetek mit tegyek? A facebookja megvan, írogatok neki de az hasztalan. Próbáljak meg ismerőseinek írni, vagy nyilvánosan? Nyíregyházától Tiszaúj egy órányira van, arra is gondoltam, hogy elmegyek hozzá.. ti mit tennétek ezek tudatában? A válaszokat előre is köszönöm!
2016 02 25
szia! Én tuti nem hagynám, már csak azért sem! ha el is mész ne egyedül! Olyan ajánlott szelvényt pedig kitölteni bárki tud, ill. pecsétet is lehet rá hamisítani tollal vagy bárhogy, valószínű ezért volt olyan a kép is ahogy írtad hogy nem lehetett teljesen kivenni, ezt csak azért küldte át neked hogy megnyugodj! Rag számot gondolom már nem küldött hozzá!, mert azt nem tud hamisítani! Sajnos visszarendeli a csomagot már nem tudod, erre nincs mód. Jelentkezni nem fog úgy sem, max ha megírod neki hogy feljelented, csak hát-- más ötletem nincs! Remélem tudtam segíteni! :|
2016 02 25
Ha ajánlott a csomag, akkor van lehetőség a vissza hívására, illetve néhány éve még biztosan volt. :) Ha a cím hibás, akkor tudtommal vissza küldik a feladónak. Szóval ez is lehetőség... Bár azt írtad látszik a szelvényen. Mindezek mellett ha, valaki ilyet akar hamisítani annak csak egy üres szelvényre meg képszerkesztői alap ismeretekre van szüksége. Homályos képen meg már nem látszik, hogy az után nyontatott szelvény igazi e.
2016 02 25
Koszonom szepen lanyok! En nem is tudom, hogy lehettem ennyire naiv.. Mivel facen sokat beszeltunk a csererol, latom az adatlapjat es irtam a jegyesenek..ha ez nem jon be, akkor edesapammal megyek el a cimre, mert ez nem allapot.. Koszonom szepen megegyszer : )
2016 02 25
szorítunk! majd jelezz vissza mi történt! :)
2016 02 25
Sziasztok! Fruzsynaval nekem is volt egy erdekes beszelgetesem.. Eleinte nagyon kedves volt es kommunikativ, mi is facebookon beszeltunk rengeteg ruharol rengeteg kepet kuldtem neki es kiegeszitokrol is mire kivalasztott par termeket amire cserelne egy kabatot. Azota irtam neki itt is facebookon is par napra ra erkezett valasz de csak valami lenyegtelen h cserelne.. Vegulis annyiba hagytam ereztem, hogy nem a legmegbizhatobb es ezeket a topikokat olvasva orulok, hogy nem jott letre a csere!! :)
2016 02 26
Lanyok! Nekem ma irt, hogyha odamegyek agyonutett, leterdelteti az apamat es belekop a szajaba . Szerintetek beteg?:))))))?
2016 02 26
ide leirtam h velem mi történt...
2016 02 26
Szerintem pitbullokkal menjetek, gyanitom SORON szuksegetek lesz erositesre, a stilusabol adodoan nyilvanvalo mifele ember lehet, kar hogy prosztosagbol nem vagyunk az o szintjen felvertezve Nagyon felidegesitett ez a tortenet, nagyon sajnalom akiket atvert > Kimi99: > Lanyok! Nekem ma irt, hogyha odamegyek agyonutett, leterdelteti az apamat es belekop a szajaba . Szerintetek beteg?:))))))?
2016 02 26
Igen, enis..
2016 02 26
MEGALL AZ ESZEM. ELNEZESR A KIFEJEZESERT DE AZ NYOMOREK FORDITVA TOLTOTTE KI A SZELVENYT. Komolyan mondom megall az ember esze hogy ilyen emberek leteznek..es rettenetesen szegyellem magam hogy negy nap kellett hogy eszrevegyem....
2016 02 26
én is sajnos csak akkor vettem észre mikor a sajátomat lefotóztam neki:( nekem még szerencsém volt, mert este zárás előtt visszatudtam kérni a postán. Így csak a nagy boríték árát buktam, de azóta is annyira mérges vagyok, mintha sikerült volna meglopnia.
2016 02 26
Mikor meg rákérdeztem kb 2 óra mulva ez volt a válasza: fruzsyna Szia igen tudom a postas mondta de a gepben jol van kitoltve Es elnezest h elsore nem irtam visza ket percre voltam aktiv nem kell egybol roszra gondolni
2016 02 26
Ahogy latom tobb lannyal is ilyen kulturaltan beszel...
2016 02 27
persze mit vársz....kisebbség, már nem akarok csúnyát írni... ]:(
2016 02 27
1 2 3 4 5 ... 7