Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

GardrobCSERE?

Kicsit hosszú lesz, de más is így látja? - Magának az oldalnak a nevében is benne van a csere szó, sok emberen mégis azt érzem, hogy inkább hasznot akar húzni a ruhákból/cipőkből/kiegészítőkből. Lassan alig találni olyan felhasználót, akinek a bemutatkozása nem azzal kezdődik, hogy nem cserél! - Sokan olyan áron hirdetnek az oldalon, ami (majdnem csak) a bolti ár felett van, a leárazások alkalmával sokkal olcsóbban lehet egyes darabokhoz hozzájutni. Mi a cél ezzel? Nem az lenne az oldal lényege, hogy használt darabokhoz, amikre másnak már nincs szükségük, olcsóbban hozzájusson az ember lánya? - Miért nem képesek a vásárlók/ eladók válaszolni? Fotózok, mérek és annyi választ nem kapok, hogy bocsi, de nem érdekel. Másik oldal: néha a vevő arra nem képes visszaírni, ami után érdeklődök. Akkor ő miért hirdet? Látom, hogy bejelentkezik, érthető az is ha sok az üzenete, de van egy olyan dolog, hogy ha kérdeznek, illik válaszolni!
2016 03 25
- Büdös, kopott, elhasznált ruhák. Postán már nem merek cserélni a negatív tapasztalat miatt. De van aki személyesen képes olyan darabot elhozni megpróbálni, ami tök BÜDÖS! Neki otthon is így néz ki a ruhásszekrénye? Én mielőtt eladok valamit, kimosom, ha olyan, akkor ki is vasalom. Van olyan ruhám is, ami már zsákba van hajtogatva, egy ideje ott áll, mert nincs hol tárolnom, annak nem lesz nyilván öblítő illata. De mikor izzadtságszagú ruhát hoznak oda nekem, aminek a hónalja néha még el is van színeződve, attól a hajam égnek áll. Az eladó ruhád állapotával kiállítasz magadról egy képet is. Van akit nem érdekel, hogy ez negatív lesz? - A foltos, hibás ruháknál nem baj, ha azok, csak tüntesd fel!! Ne utazzak potyára! Főleg mondjuk nem 2 órát! - Csere: ha más ír rám csere miatt, én feladom egyből, akkor ő miért nem képes egyből postázni? - Szintén csere: aki pár deo-n, alacsonyabb értékű dolgokon és szemmel láthatóan ódivatú ruhán kívül mást nem hirdet, miért ír rá az emberre?
2016 03 25
- Ha szervezünk egy találkozót, mert megvennék egy-egy ruhát, miért tűnik el hirtelen az illető? - Nekem kéne házhoz vinni a terméket? Én találkozó szempontjából rugalmas vagyok, 3 városban is lehet vásárolni tőlem. De ha pesti vevő ír rám, akkor valahogy természetesnek veszi, hogy majd én viszem el a munkahelyére/házhoz, stb. a ruhát. Lehetőleg akkor, amikor ő dolgozik, hogy még időt se kelljen külön rászánnia. Abba nem gondol bele, hogy ha autóval megyek, olyan helyre szervezzük a találkozót, ahol lehetőleg nem kell fizetnem a parkolásért. Mert ha mégsem tetszik neki a ruha, én már mindjárt mínuszban vagyok. És sajnos abba sem, hogy más ember lehet, hogy tőlük eltérő időbeosztás szerint dolgozik, vagy egyáltalán dolgozik. - Ha megtörtént az üzlet, miért kell visszajelzésért könyörögni? Töredékét kaptam csak annak, mint amennyi terméket eladtam/megvettem. Mindenkinek az az első lépése, hogy megnézi a pozitív értékeléseket. Segítsük egymást, ha tényleg elégedettek voltunk. Neked és nekem is könnyebb lesz. * Csak én látom így az oldalt, hogy más irányt vett, mint aminek indult, vagy más is szembesült ezekkel? :) * Persze vannak nagyon kedves, aranyos csajszik is itt, akiktől bármikor vásárolnék újra, vagy adnék el nekik. :)
2016 03 25
Szerintem megvalaszoltad a kerdest, sokan miert nem cserelnek szivesen
2016 03 25
Nem tudok mit hozzáfűzni.. Teljesmértékben igazad van😂😂 én nagyon ügyelek hogy minden illatosan és hibátlanul kerüljön a vevőhöz mert tudom jól milyen egy full dohos cigifüstös ruhát kapni. :/ pedig nem nagy dolog kimosni mielőtt tovább adom, csak az a baj aki a lakásba bent cigizik az sokszor nem érzi a ruhán a szagot ..
2016 03 25
Ezeket sajnos szerintem mindannyian tapasztaljuk. Az oldal bárki számára elérhető, nem magas a kerítés, így nem meglepő a sok csaló, komolytalan érdeklődő, haszonleső, igényleten, stb.. ember jelenléte. Nem mindenki veszi komolyan az adásvételeket és cseréket, főleg hogy arc nélkül megy a dolog... Nem arról van szó, hogy itt kell élni az oldalon, de szerintem igenis ha már csinálja valaki, akkor lelkiismeretesen tegye. Sok jó tapasztalatom van az ilyen negatívumok mellett nekem is egyébként, úgyhogy összességében nagyon szuper szerintem, hogy van az oldal! Az ilyeneken meg csak meg kell próbálni felülemelkedni, mert ha valaki olyan mentalitású, akkor könyöröghetünk neki bármennyit, akkor se fog "normálisan gardróbozni"... + 1 megjegyzés: Csere terén egyébként sokan már azért nem cserélünk ahogy látom, mert túl sok a cucc, és túl kevés a hely otthon. :D De szerintem van az a kivétel mindenkinél, amikor ennek ellenére is mehet a csere, főleg ha szimpatikus a másik fél és nincs nagy esély a csalódásra.
2016 03 25
Én mondjuk imádok cserélni mert viszonylagolcsón (posta árba) jutok új cuccokhoz és fogy a felesleges kupacom. :) összeszámoltam egyszer mennyit költöttem eddig postára.. Dobtam egy hátast a számtól . :D Mindig megfogadom hogy nem cserélek többet de nem tudom megállni hogy ne menjek bele. :D Persze azért figyelek arra hogy ki a partner és eddig nem is volt negatív élményem. :)
2016 03 25
Teljesen egyet tudok veled érteni. Engem zavar a cserés/nem cserés felhasználói politika is, mert ha már valaki rámír, hogy csere akkor az új/újszerű dolgomért hadd válasszak már azt, amit én szeretnék...vagy gondolom így lenne fair, nem? Probléma az is, mikor kiadom a személyes adataim (név, bankszámlaszám stb.) és nem érkezik az utalás, hiába van fenn a felhasználó, annyit nem tud benyőgni, hogy "bocsi mégsem kell". Nekem is adódnak periódusok, amikor valamivel csúszok, mégis képes vagyok jobb hijján informálni a másikat.... És persze megkérdőjelezem azokat az eladókat is, akiknek többszáz termékük van, angol márkákkal amik itthon beszerezhetetlenek...ha csak az ember nem jár a cream turiba...mindenki döntse el, hogy erről mit gondol :) Szívem szerint nem egy ember kapott volna negatívot, de igazából méregből jönne vissza...ez is nagy baj. De ezret tudnék még felsorolni, olyanokról ahol a vevő több eladót is odarángatott azonos termék ürügyén...az nem kicsit volt ciki.. Vagy olyanról ahol a lány bolyhos, nyúlot terméket hozott...szerencsére a büdös dologgal még nem találkoztam. Mindennek ellenére még mindig inkább a sikeres adás/vételek felé dől a mérleg nyelve, ezért vagyok talán még itt, igyekszem 3óránként figyelni a leveleim.. Bár jópár visszajelzésért így is könyörögni kell...:D
2016 03 25
Ja, és a hátamon is feláll a szőr, ha valaki odaírja, hogy "csere csak akkor, ha fizeted a pk-m" azt mégis hogy? Megéri bárkinek is, hogy mondjuk cserél egy pólóra, plusz 1000forintot (jó esetben) elkölt...?
2016 03 25
Én szeretek csereberélni, de inkább élőben, mert a postai árak az egekben. Néha előfordul persze az is , de elég ritka. Sok a csaló is, és postásnál félő, de engem még lekopogom, soha sem vertek át. Első vételemet egy 0 visszajelzésű lánnyal rendeztem le, hibátlan dogokat kaptam, azóta is szeretem imádom őket. Egy másik lány 0 visszajelzés, de iszonyat szimpi volt, cseréltünk, azóta még beszélünk, néha néha, most újra cserélünk, feladtam neki az egyik legdrágább és legjobban féltett ruhámat cserére :) Nem tudom megszámolni, hányan írnak rám cserével, és a válaszom, nem bocsi. De ez fordítva is így van, mert akinél tetszik valami, az azt mondja nem bocsi. Persze én csak olyanra írok, aki kiírta, hogy nem cserél, tiszteletben tartom. Sokan azért sem cserélnek, mert pénzszűkében vannak, fontosabb a pénz, mint egy új ruha, főleg ha helyhiány van. n ezt meg tudom érteni. Az, hogy ki mennyiért adja, ő dolga. Lehet megvette teljes áron a Bershkában a felsőt, volt 5ezer, akkor hadd próbálja már meg eladni 3500-ért, hiába volt a leárazáson 1400-ért, szerintem. Alkudni lehet, kérdezni lehet, vagy igen, vagy nem. Ha meg tudod venni olcsóbban, örülj. Más meg vegye annyiért amennyiért tudja. Nem egy dologgal találkoztam én itt, amit drágábban vettem mint sokan kiírják.
2016 03 25
A büdös ruha dologra annyit, hogy minden háznak megvan a saját szaga, én bármit kapok, egyből kimosom, még ha érzem, hogy öblítős, én nem bírom elviselni, minden megy a mosásba. Nekem nincsenek büdös ruháim, de lehet, hogy a szekrényben, zsákban, ágyneműtartóban tartott ruháim nem kellemesek a másik fél számára, mert idegen. Aki nem ír vissza ha nem kéri, nem jön el a találkozóra, számlaszámot kér de nem utal, arra nem tudok mit mondani... ha bosszú negatívat ad, nekem nem éri meg. Az, hogy visszajelzésért könyörögni kell, szánalmas. Én addig megyek amíg meg nem kapom... Mondjuk vagy 5 ember így sem írt... De az belefér. Be sem merem vallani hány órát töltök napi(!) szinten GCs előtt.. de rengeteget... De nekem innen van bevételem csak, dolgozni nem tudok tanulóként, a felesleges ruháink annyi, mint a tenger. Konkrétan nem férek el a ruháimtól, de persze mindig kell új. Na meg Tesók, rokonok, szülők, nagyszülők ruhái is vannak itt, na meg hogy a családban ruhabolt is volt... Pofátlan, csaló, hazudozó emberek mindig is lesznek. Ide csak az jöjjön eladni, aki el bírja viselni, türelemmel, hogy mennyi olyan lesz aki nem ír vissza, vagy tróger ruhákkal ír rád hogy csere?... másképp nem megy.
2016 03 25
> És persze megkérdőjelezem azokat az eladókat is, akiknek többszáz termékük van, angol márkákkal amik itthon beszerezhetetlenek...ha csak az ember nem jár a cream turiba...mindenki döntse el, hogy erről mit gondol :) Azzal nincs gond, ha onnan van a ruha, csak ne horror áron adja el újnak hírdetve, különbözö szövegekkel "Oregonból" / "Amerikából" / "Londonból" :D
2016 03 25
Üdvözlet! Köszönöm a bírálatot. Bár nem érdemlem meg. Nem vagyok tanuló es 20 éve gyüjtöm utazásaim során a ruhákat, amitől nem férek a gardrobomba. Azokat tettem fel. De nem értem, hogy miért van erre szükség, hogy saját velemenyezzéssel, mikor nem is tudunk egymásról semmit, alkossunk véleményt. Mi alapján? El lehet menni az üzletbe és meg lehet nézni, hogy mi mennyibe kerül. Valamint a bunda amit voltam szíves feltenni , Oregonban készült. Kicsit érdemes utána olvasni. Igazi vintage boltban vettem. Köszönöm a kedves szavakat. Valamint ami újként van feltüntetve az sosem viselt darab. Nem mondanám, ha nem így lenne. Megvettem, de nem került viselésre. Asos.com nyugodt szívvel megnézheted. En azért regiszrtáltam itt, hogy helyet csináljak a gardrobomban. Ez az oka, hogy nem cserélek. De szerintem sokan vagyunk igy ezzel. Nagyon szépen köszönöm. Közigazgatásban dolgoztam. Igazságtalannak vélem, hogy ilyen bántalmak érjenek jogtalanúl. Ajánlva, Forrai Ildikónak Ui: Máltán Slímaban is többször vásároltam. Nem csak Londonban! Szicíliában is. Olyan termekem is volt fent. Ne haragudj érte.
2016 03 25
sziasztok! Hát én pont a napokban szívtam meg a cserével..2x is ráadásul :D fenekénél foltos nadrágot kaptam, amit nem tudok viselni, ki sem jön a folt. elküldtem a képet a leányzónak akivel cseréltem, erre csak az volt a válasz hogy ne haragudjak, de nem tudta h foltos volt.. na most erre mit írjak. ezt volt az utolsó hogy cseréltem..ezek után csodálkozunk hogy senki nem akar cserélni?? ..hát ezért..sajnos..
2016 03 25
Volt egy mondat a leveledben, de törlésre került. Arra az észrevételem.
2016 03 25
1 2 3 4 5