Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

1 Ft-os termékek

Én nagyon nem értem ezt, Csajok. vagyis értem, csak nagyon zavar ez a jelenség: amikor valaki kirak egy képet egy ruháról vagy cipőről, és odaírja, hogy 1 Ft.... vagy 10 Ft...emiatt nagyon sokan rákattintanak, a termék bekerül a legnépszerűbbek közé... de amikor megnézed, akkor a leírásban ott van, hogy xezer Ft az ára... Vagy ez csak engem zavar??
2016 04 09
Nem sok mindent tudsz tenni, ne kattints ra max
2016 04 09
Szerintem sem lehet mit csinálni ezzel, én még korábban futottam egy kört az oldalon emiatt. Az eredmény semmi. :|
2016 04 11
köszi a választ, lányok... tudom igazából, hogy nincs mit tenni ellene, csak azért mégis bosszantó.... de inkább soha többé nem kattintok ilyenre :D
2016 04 12
Elég sok bosszantó hirdetés van újabban az oldalon :D Amúgy még mindig jobb ez aki legalább a leírásban odaír egy árat, szerintem sokkal idegesítőbb az amikor ajánlatokat vár... Ha licitáltatni akar, akkor menjen olyan helyre hirdetni, ahol erre külön opció van.
2016 04 12
> lorinczkriszta: > Elég sok bosszantó hirdetés van újabban az oldalon :D Amúgy még mindig jobb ez aki legalább a leírásban odaír egy árat, szerintem sokkal idegesítőbb az amikor ajánlatokat vár... Ha licitáltatni akar, akkor menjen olyan helyre hirdetni, ahol erre külön opció van. Itt is van licitre lehetőség! :)
2016 04 15