Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Baj a címkékkel? Zavaró!

Sziasztok lányok! Lehet hogy egyedül engem zavar ez a dolog, de úgy érzem ha ezen tudnánk változtatni, egyszerűbb lenne használni az oldalt. Egyre többször veszem észre hogy rákeresek egy adott ruhára (pl. New Yorker póló), és számtalan, teljesen más márkájú, fazonú, színű, méretű pólót -vagy mást- dob ki. Megnézem az adott terméket, és látszik, hogy az eladó a hirdetett termékére rá nem illő címkéket aggat. DE AKKOR MINEK VANNAK CÍMKÉK? Azért, hogy a hirdetett ruhára 2-vel több nézettség jöjjön? :( Kár a gőzért. 1, Ha olyan darabot keresek, akkor úgy is rá fogok keresni 2, De ha csak fölöslegesen van ott, akkor csak bosszantó Köszönöm hogy elolvastátok, ha már volt ilyen téma, akkor elkerülte a figyelmemet.
2016 04 23
általában a pull & bear, zara, bershka, stb. címkék a menők mindenféle ruhánál, gondolom azért, mert ezek az itthoni menő márkák :) mondjuk ha még csak ezekre írnák rá, akkor még nem zavaró, végül is mindegyik ezek közül az Inditex része, de amikor mindenféléhez odaírják az már más. de ez a tipikus, ezzel úgy sem tudsz mit kezdeni dolog, ne idegesítsd magad rajta :)
2016 04 23
Regivel egyet értek, én már többször láttam olyat, hogy az összes létező fast fashion brand fel volt sorolva,ami inkább idegesítő mint zavaró. Nyilván az eladhatóság érdekében. Gyerünk csajok, mi is kezdjük el minden ruhánkhoz ezeket odaírni, mindjárt több látogatónk lesz :D
2016 04 23
Mára már nekem is nagyon zavaróvá váltak a címkék. Az imént beírtam a keresőbe, hogy "bershka táska" erre kiad Remington hajvasalót ?! kézkrémeket ?! és egyéb olyan termékeket aminek a táskához sincs semmi köze nem hogy a márkához.
2016 05 24