Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Tombola?:)

Gondoltam feldobom itt az ötletet, hátha.. Szóval más oldalakon már láttam ilyet, több vevő "jelképes összegért" (1000-500 Ft) vesz tombolát, és a végén köztük kisorsolják a ruhát/cipőt/ékszert stb. Ez jó az eladónak, mert sok kicsi sokra megy, és jó a szerencsés vevőnek is, mert így fillérekért juthat egy adott darabhoz. Lehet ilyesminek kelletje az oldalon?:)
2016 04 26
Én csináltam már olyat hogy kitettem egy mozaikot és aki előbb megmondta hogy melyik filmből való a képkocka (ami össze volt keverve) az kapott 1000 Ft.- kedvezményt akármelyik cuccomra. Nagyon nagy volt az érdeklődés erre a játékra. Lehet csinálom megint ilyet
2016 04 26
> MarilynShop: > Én csináltam már olyat hogy kitettem egy mozaikot és aki előbb megmondta hogy melyik filmből való a képkocka (ami össze volt keverve) az kapott 1000 Ft.- kedvezményt akármelyik cuccomra. > Nagyon nagy volt az érdeklődés erre a játékra. > Lehet csinálom megint ilyet sziasztok, a tombolás ötlet annyira nem fogott meg, de a tiéd, MarilynShop, nagyon tetszik. :)
2016 04 26
Szerintem a tombolás ötletnek nem lenne nagy sikere, én nem tartom túl megbízhatónak, biztosan nem vennék részt ilyenben. Én olyat csináltam már, hogy nyereményjáték, annyi, hogy kövessenek be, legalább több emberhez eljut a profilom, hátha már egy ember megtalálja álmai ruháját/ami éppen kell neki, jó neki, jó nekem. Sorsoltam random generatorral és megkapták a nyereményt (arany ékszertetoválás) Olyat ajánlottam fel, ami nem túl nagy dolog(könnyű postázni is), meg amire nem is volt szükségem, és hátha olyan kapta aki örül neki:D Láttam már ilyet másnál is, de lehet újra kéne csinálnom egyet :)
2016 04 26
Szerintem ez oltári nagy Baromság h fillérekért kap valaki cuccokat,mikor lehet h drága az a termék.Szóval ez nagyon sz...r ötlet,valaki árul 4-5 ezrekért valamit aztán valamelyik szerencsétlen azt kapja meg tombolán fillérekért azt az eladó hol járt jól,sehogy sem,szarnak adott egy pofont az cső !!!!
2016 04 29
Hát de a tombolának az a lényege, hogy többen vesznek rá "jegyeket" és egy nyeri meg. A megbízhatóság meg kvázi ugyanaz, mint amikor valakitől előreutalással vásárolsz:) Egyébként csak ötletnek dobtam fel, több facebook adok-veszek csoportban van ilyen, gondoltam hátha valakit érdekelhet.....:) @Lottezka kicsit szalonképesebb módon is jöhetett volna a vélemény, dehát ez van:)
2016 04 30