Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Bemutatkozás!

Úgy gondolom,hogy nem véletlenül találták ki az oldal készítői a bemutatkozást,mert igenis hasznos tud lenni,megspórolhat mindkét félnek egy csomó felesleges kört. Gondolok itt arra,hogy pl leírhatja az ember lánya,hogy postázást vállal-e,cserél-e és még sok egyéb hasznos dolgot. Tényleg nagyon zavaró,hogy sokszor sehol valami alap információ,én meg nem akarok zaklatni senkit a cserés üzeneteimmel,ha úgyse akar. Bár jó lenne ha kötelező lenne a mező kitöltése,de úgysem lesz az. Szóval szeretném felhívni a figyelmet arra,hogy használjuk ki ezt a lehetőséget, mert végső soron másnak és magunknak is megkönnyítjük a dolgokat.
2016 05 28
Én már nagyon sokszor bosszankodtam ezen, hogy egyes eladóknál nincsen semmi kiírva. Én magam szinte minden nap írok valakinek cserével és sokat segít az, hogy ki van írva a bemutatkozásba, hogy csere érdekli vagy nem. De ahol nincsen kiírva semmi, ott szoktam gondolkodni, hogy most írjak rá cserével vagy sem. Azért néha megpróbálkozok, van aki igent ír, van aki nemet, de igen ez egy jó ötlet lenne, hogy mindenki láthassa van e értelme ráírni a másikra.
2016 05 29
Valóban hasznos lenne, de az a baj, hogy én is hiába írok ki ilyesmiket, az emberek nagy része nem olvassa el, és állandóan kapom az olyan kérdéseket, amire egyértelműen megadtam ott a választ... Ha nem válaszolok, akkor meg nyilván én vagyok a bunkó eladó, mert nincs kedvem/időm mindenkinek egyesével leírni, hogy bocsi de nem postázok, nem cserélek postán, stb.
2016 05 29
> lorinczkriszta: > Valóban hasznos lenne, de az a baj, hogy én is hiába írok ki ilyesmiket, az emberek nagy része nem olvassa el, és állandóan kapom az olyan kérdéseket, amire egyértelműen megadtam ott a választ... > Ha nem válaszolok, akkor meg nyilván én vagyok a bunkó eladó, mert nincs kedvem/időm mindenkinek egyesével leírni, hogy bocsi de nem postázok, nem cserélek postán, stb. Nálam ugyan az van. Sőt, a minap, mikor megírtam, hogy három helyen olvasható, hogy csak cserélek, az a válasz jött, hogy reméli, jobb napom lett a kioktatástól. Ő figyelmetlen, ő nem olvassa el, hogy mik az általános információk és még van képe felháborodni is.... sajnos nagyon sokat romlott az oldal közönségének viselkedési kultúrája.
2016 05 29
Sajnos utóbbi időben rengeteg üzenetváltást spórolhattam volna meg, ha az érdeklődő egyáltalán elolvassa a bemutatkozást, mert abban minden fontos infó le van írva. Pl. csak xs-s cuccokat hirdető ír cserére, holott m-l a méretem... Miért nem veszitek a fáradtságot, és olvastok?
2018 02 01