Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Nem tudok tételt felöhgytleni

Sziasztok, az lenne a problémám, hogy nem tudok terméket feltölteni. Mindent kitöltök, töltök fel képet, de amikor rákattintok, hogy tétel feltöltése, nem történik semmi. Mi lehet a probléma? Mással is így van?
2016 06 23
Ha pl az anyagok vagy címkék mezőbe nem írtál semmit, akkor a feltöltésre kattintva nem is fog történni semmi. Ilyenkor megjelenik alattuk egy figyelmeztető üzenet. -> Töltsd ki azokat is. Az is lehet, hogy elkezdtek betölteni a képek, amiket a hirdetésedbe szánsz, de valójában még nem töltötted fel őket. Ha látod még a képeken a rózsaszín csíkokat mozogni, akkor légy türelmes, míg el nem tűnnek :) Néha az is előfordul, hogy a feltöltés-re kattintva nem egyből tölti fel a ruhát, hanem mp-eket kell várni, ismét csak türelem! :)
2016 06 25
Én hiába írok be akármit a címkéhez vagy az anyaghoz,nem fogad el Semmit. Rózsaszín x jelenik meg mellette. Van ötlet, mitől lehet?nagyon idegesítőö.
2016 07 06
> Netti1: > Én hiába írok be akármit a címkéhez vagy az anyaghoz,nem fogad el Semmit. Rózsaszín x jelenik meg mellette. Van ötlet, mitől lehet?nagyon idegesítőö. Az nem azt jelenti hogy nem fogadja el, hanem a kis x-re kattintva törölheted ki ha mégsem azt a címkét akarod megadni.
2016 07 06