Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Árlimit egyszerűsítés + eladott termékek áthelyezése?

Lányok csak engem idegesít hogy 1.úgy kell szenvednem az ár beállításnál a húzogatásnál és még ott sem tudom normálisan beállítani hogy pl 1500 ,2500,5000 stb legyen kereken a min/max és csak ilyen kaki 1470 és hasonló szám van? 2.látok egy nekem tetsző ruhát csak hoppá alatta a szöveg:eladva ?Túl sok eladott terméken kell átrágnom magam feleslegesen Igen tudom hogy az eladóknak ez jó referencia lehetőség és tökéletes új, keresem posztokhoz de szerintem inkább kéne csinálni a profilokhoz egy olyan ELADVA mappát amit meg lehet tekinteni a árusnál de már a forgalomban lévő termékek közt nem jelenik meg. +1: lehetne egy külön akció//no pk-s kategória a kisállat ruházat mögé ^^ De ezek csak az én véleményeim érdekel ti mit gondoltok róluk :)
2016 06 25
Szia! Az ár beállítása engem is nagyon zavar...már nem is próbálkozom vele. Nagyon ráférne valamilyen egyszerűbb megoldás.
2016 06 25
Sziasztok! Árat be tudtok pontosan állítani ha beléptek egy kategóriába, kiválasztotok egy szűrést (pl. város, méret, stb). Ekkor a böngésző címsorában hosszabb lesz a link, és lesz benne egy olyan rész, hogy &pt=100000. Ezt a számot kell átírni a kívánt számra, ez lesz a max érték ameddig listázza a ruhákat. Nem a legegyszerűbb, de pontosan megadható az ár, mert a csúszkával valóban lehetetlen :D
2016 06 26
> lorinczkriszta: > Sziasztok! > Árat be tudtok pontosan állítani ha beléptek egy kategóriába, kiválasztotok egy szűrést (pl. város, méret, stb). Ekkor a böngésző címsorában hosszabb lesz a link, és lesz benne egy olyan rész, hogy &pt=100000. > Ezt a számot kell átírni a kívánt számra, ez lesz a max érték ameddig listázza a ruhákat. > Nem a legegyszerűbb, de pontosan megadható az ár, mert a csúszkával valóban lehetetlen :D Szuper ötlet! Köszönjük :)
2016 06 26
Az "eladva" mappa ötlet tetszik :)
2016 07 03