Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

A termék EREDETI MÁRKÁJA legyen a keresőszónál beírva!

Sajnos nagyon sokszor belefutok abba, hogy, ha próbálok keresni valami konkrét dolgot, például ZARA farmer, vagy H&M pulóver, akkor a keresés lefuttatása után több száz NEM! ilyen márkájú terméket dob ki nekem a Gardróbcsere. Kedves Mindenki, figyeljünk már arra, hogy a keresőszavaknál a termék eredeti márkáját írjuk és így segítsünk másoknak ezzel, mert ha ZARÁRA keresek, akkor nem valami kínai árura akarok, aminél minden ismertebb márka fel van sorolva keresőszóként! Attól hogy odaírod a keresőszóhoz, hogy zara, pullandbear, handm attól még nem válik olyanná és nem fogják többen megnézni. Csak mérgesek lesznek, mint én... Légyszi változtassatok ezen a rossz szokáson! Köszönöm!
2016 07 19
Csatlakozom! Engem is nagyon zavar, pláne, hogy a fülbevalótól az övig, már lassan mindenhová be vannak írva ugyanazok a márkák! Emiatt lassan már semmire nem lehet normálisan rákeresni az oldalon, nincsenek óráim, hogy lapozgassam az oldalakat, amik tele vannak oda nem illő cuccokkal!
2016 07 19
Az a baj, hogyha a leirasban megemlitesz valamit, mar arra rakattan a kereso. Probalj meg mom nacit keresni amikor valaki 20 tetelt tolt fel a leirasukban mom park atvetellel..
2016 07 20
Nem. A leírásnak semmi köze a keresőhöz, mivel kéri a termék feltöltésnél a keresőszavak megjelölését, épp a könnyebb rákeresés miatt. És ide nem kellene beírni kéretlen márkákat.
2016 07 21
De igen, probald ki nyugodtan..
2016 07 23
teljesen mindegy..félrevezető nagyon sok eladó! és ezzel maximálisan egyetértek, nagyon zavaró!!!!!!
2016 08 06
Valóban minden leírásban szereplő szó kulcsszóként szerepel. Ezt már én is tapasztaltam. Viszont tényleg sokaknál látom, hogy minden ismertebb márkanevet beírnak a kulcsszavakhoz, ami szerintem is nagyon irritáló, és nagyon jó lenne, ha néhányan az eszükhöz kapnának, mert lassan semmit nem lehet emiatt megtalálni az oldalon :(
2016 08 10
Pont a leirasban szereplo szavakat használják ki sokan, hogy külön odaírják, hogy címkék és odaítnak vagy 20 at mert az eredetihez csak 3-4 et lehet
2016 08 14
ez mi a rák?????????????????? ez van sok helyen a leírásban aminek a termékről kellene szólnia..épp egy kabátot kerestem és persze megint a bugyitól a zokniig minden mást kidobott!! ADMIN KÉRLEK TEGYÉL RENDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " Címkék:Tools Hervis Humanic CCC lasoczki Retro Jeans Rinascimento Rossmann DM Reno Intimissimi Saxoo London Springfield ASOS Bijou Brigitte Budmil puma retro converse J.Press Tamaris Tezenis TomTailor Triumph Calzedonia C&A Camel active Cropp Town Levi's Store Laag & Hill Mango Mayo Chix Ugg Magenta Vagabond Virginia Deichmann Dockyard bőr műbőr kabát állatos bambi tally bershka pull&bear h&m new look amisu zara my77 nike adidas converse replika eredeti new yorker stradivarius atmosphere george fekete fehér virágos rúzs michael corse óra arany ezüst nyári színes alkalmi téli őszi tavaszi felső póló vintage magassarkú haj köröm lakk tunika tűsarkú kabát táska smink bőrönd farmer naci cső nadrág burberry leggings kőmosott jeggings skinny pakolós akció sale pénztárca michael kors parfüm policeman szaggatott szegecses indián fesztivál crop top pink baba rózsaszín calvin klein next szoknya skater mini obey obay ebay dior chanel ali slip on iphone masni girlfriend unisex bőr kockás bézs khaki ruhák parka párka rövid yves rocher rövidnadrág push up türkiz menta melltartó bugyi kék obag csíkos warp zone amnesia stradivarius Missy Envy Orsay L'oreal Office Shoes avon GAS Garage Store Promod Pepe Jeans Playersroom magassarkú Hunter nude bézs vörös bordó khaki füstös fekete Garnier boyfriend telitalpú márkás ruhacsomag ralph lauren dorothy perkings h&m divided pimkie Forever 21 The body shop L'occitane "
2016 09 25
Törölném az összes ilyen terméket komolyan....
2016 09 25
én is, ez így nem fair, arról nem is beszélve hogy idegesítő amikor én keresek valamit
2016 09 25
Egyet értek... Nagyon zavaró, hogy mindenféle márkát beírnak, csak hogy többen megnézzék a terméket. Én is Bershka szoknyát keresgéltem, de 2 oldal utàn feladtam, mert kiadott mindenfèle Tallys nacit meg minden mást... Ezért nem találja meg soha az ember, amit keres.
2016 09 30
Teljesen elveszi az ember kedvét, hogy egy márkát keresek, és minden 5. oldalon találok csak olyat, az összes többinek meg köze sincs ahhoz. Se időm, se kedvem végig böngészni 123 oldalt, hogy egy-két terméket véletlenül találjak. Ez a többi, normálisan hirdetővel szemben sem korrekt. Az ilyen hirdetéseket miért nem lehet törölni???
2016 10 17
Csatlakozom. A frász kitör az ilyen felhasználóktól. Egyébként nem is értem őket, hiába írja oda egy kínai papucshoz, hogy Bershka farmer, mert mikor kidobja a kereső, én akkor sem fogok papucsot venni, ha egyszer farmert keresek.
2016 11 06
Teljes mértékben egyetértek és nagyon zavaró, az előbb rákerestem Bershka táskára... erre nem hogy táskákat nem tartalmazott az első oldal de még Bershkás cuccot sem láttam. És azt vettem észre hogy egy egy hirdetés nem áll másból mint hogy az összes létező márkát felsorolja a hirdetésben ... értem én hogy el akarja adni az illető a termékeit és hogy több helyen legyen de ez egy kis idő után nagyon idegesítő...
2016 11 18