Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Egyéb kategória

Sziasztok! Mostanság rengeteg ötlet/probléma vetődött fel,én hozzácsapnék még egyet. A napokban is volt egy hasonló topic,tehát másnak is feltűnt,hogy rengeteg abszolút nem az oldal profiljába beleillő terméket töltenek fel,jobb híján a meglévő kategórákba,és nagyon zavaró,hogy a kiegészítőknél jószerivel minden második termék valami egészen más,pl tankönyv,könyvek,dísztárgyak,plüssfigura,de egyszer egy egész ülőgarnitúrát hirdetett valaki. Én értem hogy ez egy magas látogatottságú oldal,de épp ideje lenne határt szabni ennek,mert átláthatatlan az egész,plusz még szabálytalan is,bár ez úgy látom nem sok embert érdekel. Szóval szerintem nagyon hasznos lenne egy mindentől külön álló EGYÉB kategória,amibe aztán a kiscicától kezdve az ebédlőasztalig(ésszerű keretek között) bármit fel lehetne tölteni,így hátha megúsznánk hogy a rendes kategórákban ilyesmivel találkozzunk. Ehhez kapcsolódóan egy másik felvetés: sok minden van,ami kapcsolódik a divathoz,ám jelenleg nincs helye(telefontok,lakásdekoráció),ezeknek szerintem lehetne már végre külön kategória,illetve ami számomra érthetetlen,hogy nincs külön "melltartó"a fehérneműkön belül,ezt is lehetne korrigálni. Kíváncsian várom a véleményeteket,ti hogy látjátok? :)
2016 07 25
Ezzel nagyon sok mindenki egyetért szerintem és igen hasznos lenne átvariálni a kategóriákat, pl a telefontoknak én is külön kategóriát adnék. Az egyéb kategória szerintem nem is lenne szükséges, mert akkor oda megint oda nem illő dolgok kerülnének pl bútor, ahogy említetted is, aminek itt nincsen helye. Arra ott van a jófogás stb oldal. De én is hozzáadnék még pár kategóriát, igen melltartó sincs, ez is elég nagy baj. De engem nagyon zavar a "Póló" kategória is, hogyha ujjatlan topot szeretnék feltölteni én jobb híján oda töltöm, azon belül a rövid ujjú részbe, mert ennek sincs külön szerintem kategóriája, hogy top vagy trikó vagyis én nem találom. De persze állatos, humoros, screenprint téma van, amit én soha nem használok, mert ha van egy sima top nem tudom besorolni sehova..
2016 07 26
Bár szerintem azt az egész kategóriát át kellene formálni, plusz egy külön top kategóriát létrehozni, azon belül is lehetne crop top, pántnélküli top stb.
2016 07 27
Sziasztok! épp most nézelődök a kozmetikumoknál é mi szúrja ki a szemem rögtön??! durex óvszer eladó vagy csere.... most őszintén, szerintem ez már végképp túlzás, de lehet ez csak az én véleményem ...
2016 07 27
Az a baj,hogy nem is nagyon tudom,hogyan oldódna meg ez a probléma,ugyanis senki nem foglalkozik vele,és nem törli ki az ide nem illő dolgokat. :(
2016 07 29
A telefontok kategoriat enis tamogatnam es a melltarto, polo. Resznel a bovitest is :)
2016 08 14
Cipőknél is nincs olyan h sportcipő, ezzel mindig gondba vagyok. És őszintén szólva nem is értem.
2016 08 15
Tökjó, hogy ez sokaknak feltűnt, vajon a készítőknek/adminoknak is? :) Mert engem nem zavar, szerintem sem csak a ruhák-ékszerek-kozmetikumok stb. tartoznak egy nő 'gardróbjába', de akkor helyet kell létesíteni ezeknek is. Mert a kiegészítő kategória pénztárca része pl tele van mással (én is tettem már fel így). Telefontok, könyv, meg még jópár téma elférne, persze máshol, mondjuk egyéb-ként. Köszi!
2016 09 08
Sziasztok! Pár napja regisztráltam, de feltűnt nézelődés, keresgélés közben, hogy sokan a "cimke" jelentőségét talán félreértik. Sok hirdetőnél látom, hogy egy adott terméknél, ami nyilván egy adott márkanév lenne, a cimke rovatban felsorol 4-5 márkanevet. A cimkének szerintem az lenne a jelentősége, hogy ha a keresőbe beírom azt a márkát, amit konkrétan keresek, akkor a rendszer leszűri csak arra a cuccokat. Így viszont tök zavaros, mindenféle nem keresett dolog kijön a keresésre. A címke a keresést segítené, ha az adott tárgyra illő márkanév, szín vagy jelző lenne ott. Javítsatok ki, ha nem így van!
2016 09 18
MartaBorsos, de így van. Viszont azért írják be sokan, mert akkor a termékeiket bármilyen márkára is keres a vásárló, kilistázza a rendszer. Egyébként egyetértek, állati zavaró.
2016 09 19