Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Ez komoly?????????

Őszinte tisztelettel mindenki iránt, távol álljon tőlem bárki megsértése... de "ebédhordó" ? "savanyúságos vödör" ?? "húsdaráló" ??? és a többi... mint kiegészítő???????? Ez most komoly??????????
2016 07 30
A húsdaráló fontos eszköz lehet egy félresikerült randin :DD ( egyetértek amúgy...)
2016 07 30
Egyetértek, nevetséges hogy minden ilyen hülyeséggel telepakolják az oldalt. Amúgy, még az oldal megújulása előtt, azok a hirdetések amik bármi szabálynak nem feleltek meg, órák alatt törlésre kerültek. Most töröl egyáltalán hirdetéseket az admin?
2016 07 30
Pont tegnap láttam èn is a savanyúságos vödröt.. 😕😕 az admin szerintem nem is nèzi az oldalt :(
2016 07 30
Én be is linkeltem a felhasználót egy másik topikba, ahol ugyanez volt a téma, hogy miért töltik fel ezt a sok hülyeséget. Még mindig nem értem miért nem a jófogásra vagy más oldalra töltik fel ezeket, de nagyon felháborító!
2016 07 30
Mondjuk nekem 1 hónapja írt az admin, hogy szabálytalan volt a feltöltésem, mert 1 képen több ruha is szerepelt, 1 hétig pakoltam át őket, mert amúgy több mint 200 ruhám volt akkor, van amit azóta se töltöttem le. Szóval figyeli az oldalt, csak nem annyira a jó embereket találja meg...
2016 07 30
Néha adhatna valami visszajelzést, életjelet magáról az admin, hogy itt vagyok, vagy 1-2 ötlethez, hogy igen rajtavagyunk az ügyön, átfontoljuk, vagy ez nem lesz azt kész, bármit. Mert nekem olyan érzésem van mintha nem is lenne adminja az oldalnak. Nuku kommunikáció a felhasználók felé. Ezen SÜRGŐSEN változtatni kéne, mert a normális eladók sorra zárják be oldalukat, egyre több a csaló, nem idevaló hirdetésekkel van tele az oldal. Már én is kezdem unni, hogy bármit keresek csak rendelős vackok jönnek ki horror áron, katalógusképek tömkelege vágódik az arcomba és UNOM, HOGY SEMMI VÁLTOZÁS! És nem a normális felhasználókat kéne piszkálnia mint Rozsa19-et, piti dologgal, agyam megáll de komolyan.
2016 07 30
> Rozsa19: > Mondjuk nekem 1 hónapja írt az admin, hogy szabálytalan volt a feltöltésem, mert 1 képen több ruha is szerepelt, 1 hétig pakoltam át őket, mert amúgy több mint 200 ruhám volt akkor, van amit azóta se töltöttem le. Szóval figyeli az oldalt, csak nem annyira a jó embereket találja meg... Én 1 hete írtam neki, és még mindig semmi válasz :/
2016 07 31
> KittycatSale: > Néha adhatna valami visszajelzést, életjelet magáról az admin, hogy itt vagyok, vagy 1-2 ötlethez, hogy igen rajtavagyunk az ügyön, átfontoljuk, vagy ez nem lesz azt kész, bármit. Mert nekem olyan érzésem van mintha nem is lenne adminja az oldalnak. Nuku kommunikáció a felhasználók felé. Ezen SÜRGŐSEN változtatni kéne, mert a normális eladók sorra zárják be oldalukat, egyre több a csaló, nem idevaló hirdetésekkel van tele az oldal. Már én is kezdem unni, hogy bármit keresek csak rendelős vackok jönnek ki horror áron, katalógusképek tömkelege vágódik az arcomba és UNOM, HOGY SEMMI VÁLTOZÁS! És nem a normális felhasználókat kéne piszkálnia mint Rozsa19-et, piti dologgal, agyam megáll de komolyan. Én pont múltkor futottam bele egy rendelős eladóba, egy szóval nem volt a termékre írva, vagy leírásban feltüntetve, hogy rendelni kell, mert nincs raktáron, csak privátban írta meg, amikor rákérdeztem, hogy hol vehető át :D ,:)
2016 07 31
Mostmár műanyag villa is van, lassan egy egész konyhát fel lehet szerelni a termékekből, amiket itt árulnak.
2016 07 31
Sparos muanyagvilla 100fteer.. Meg all az eszem.. > Pingvinke: > Mostmár műanyag villa is van, lassan egy egész konyhát fel lehet szerelni a termékekből, amiket itt árulnak.
2016 08 01
Szerintem a "márkás szatyorcsomag" mindent visz. Komolyan van aki pénzt adna ki érte??
2016 08 02
x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-)
2016 08 02
Az óvszer és a fogamzásgátló is jópofa. Mondjuk előbbi legalább bontatlan :D
2016 08 03
> Rozsa19: > Mondjuk nekem 1 hónapja írt az admin, hogy szabálytalan volt a feltöltésem, mert 1 képen több ruha is szerepelt, 1 hétig pakoltam át őket, mert amúgy több mint 200 ruhám volt akkor, van amit azóta se töltöttem le. Szóval figyeli az oldalt, csak nem annyira a jó embereket találja meg... Nem semmi! De aki a képünkbe tolja a melleit vagy a fenekét, az nem gáz ugye. A napokban kerestem bikinit, hát már nekem volt kellemetlen, hogy ennyi női idomot bámulok.
2016 08 03
1 2 3 4 5 Következő