Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Csajok, járjatok már nyitott szemmel! ! !

Én elhiszem, hogy fel lett kapva ez az Obag táska, de könyörgöm némelyik eladóval úgy elszalad a ló már ami az árat illeti, hogy nem lehet elmenni mellette szó nélkül. Eredetinek hirdetett táskák megszólalásig hasonlítanak egy replikához. Az égvilágon semmiben nem különbözik. Egy ilyen táskát legyártanak secperc alatt és el kérnek érte 20-30 ezer forintot!! Én is vettem volna egy ilyen táskát de max.6-7000 ft-ért, többet nem ér. Egy ügyeskezű leányzó ráadásul fillérekből olyan belsőt varr bele amilyet akar, persze itt az oldalon keményen több ezer forint. Idén valószínű nagy divat, jövőre a kutyát nem érdekli. Járjatok hát nyitott szemmel és nézzétek meg mire adtok ki súlyos ezreket. Puszi :-)
2016 09 13
Sosem voltam "márka függő". Itt sem kifejezetten az ilyen dolgokat keresem, hanem az "egyedi, különleges" cuccok sokkal jobban érdekelnek. Ami az igazán bosszantó, az az amikor replikákat árulnak eredeti márkának hirdetve. Pedig már messziről látni a különbséget, nem beszélve az árról. Senki ne higgye el hogy néhány ezerért márkás terméket talál itt. Max. agyonhasználtat. És ez nem csak a ruhákra, hanem a parfümökre stb. is igaz. Nézzétek csak meg a csomagolást, stb. Egyébként igazi márkás táskákat (Gucci, stb) még 60-70 ezer forintért is csak replikát kapni. Megjegyzem az obag táska lehet hogy státusz szimbólum szerintem még csak nem is szép. De hát ez izlések kérdése.
2016 09 14
Én vásároltam egyet az o bag store -ban na szóval az hogy hamis hamis is egy dolog meg h eredetit is 28 000 ft is láttam már fent ......! Csak tàjékoztatás 15700 ft egy táskatest valoban 1000 ft lehet bele belsőt csinàltatni 5200 ft a fül ! Az én táskám komplett 26700 ft volt! Elvannak egyesek tájolva de sok a hülye màr bocsánat ! Akkor vegyék is !!!
2016 09 29
Nekem van eredeti ami nagyjából 30 ezer Ft volt (kicsit tobb). Számomra irreális, hogy 10-12 ezret valaki hamisert ad ami messziről sikít.....
2016 09 30
Nem hiszem, hogy "hülye" bárki is, aki csak replikát vásárol. Mindenkinek "fáj a szive" márkás cuccok iránt, de nem mindenkinek van lehetősége megvásárolni. Persze mondhatnátok azt, hogy akkor türelemmel várjon és inkább gyűjtse össze rá a pénzt és egyszer vegye meg az eredetit. De könyörgöm "mennyivel tud többet" az eredeti o bag mint a replika? Semmivel. Ettől még a "vásárló" sem lesz több vagy kevesebb (sem égőbb). Nem itt kezdődnek az igazi márkák. Egyébként már az is "hamis" hogy ez a táska státusz szimbólum lenne. A státusz szimbólum olyan tárgyakat, dolgokat ruhákat "takar" amik utalnak a tulajdonosának "hovatartozásáról" "származásáról" stb. Pl. Eredeti Chanel kosztümöt sem hord minden átlag ember. Ennek függvényében a státusz szimbólumot takaró dolgok ára és értéke jóval meghaladja az átlag ember által vásárolt dolgok értékét. Egy 30000 Ft-os táska közel nem az...
2016 10 02
Márkás cuccok ide vagy oda, szerintem az igazán értékálló dolgokért megéri több tízezer forintot kiadni, pl. a bőr soha nem megy ki a divatból, míg ez a színtiszta műanyag táska újságtartónak talán megteszi, ha vmi hasonló giccs kiüti a nyeregből. Csak ára van, de értéke sajnos nem sok.
2016 10 29
Sissy79. Teljesen igazad van.
2016 10 30
Szerintem meg szubjektív és relatív, kinek éri meg eredetit venni. Én imádom az Obagjaim. Mangoban, Zaraban is egy műanyag táska 15 ezer forint. Így nézve nem olyan drága egy OBag taska. Maradjunk annyiban, hogy nagyon gáz a hamis táska, és nagyon észrevehető. Akinek az eredeti nem tetszik az egyéni vélemény, de akkor hamisat se vegyen. Legalabb annyira szánalmas mint a kamu MK táska meg az Airmax....
2016 10 31
Azért maradjunk annyiban hogy a plázás boltokban is rengeteg az olyan termék aminek a minősége és kinézete köszönő viszonyban sincs az árával. Rengeteg a "túl értékelt" áru, de mindenki csak a bolt márkája miatt veszi ezeket, mert szerintük minősit. Igen, igazad van, szubjektiv hogy kinek mi tetszik, ezt nem lehet vitatni, de azt sem hogy mindenki azt vásárol amit akar. És ha ez hamisitvány akkor vegye azt.. Nem ez a szánalmas, hanem az ha ez alapján minősitik az embert.
2016 11 02
Szerintem ami igazán rettenetes, az a Kylie Jenner replika szájfény... Míg a replika táskák senkinek sem ártanak, a hamisított lipkitek életre szóló fertőzéseket és egyéb rettenetes élményeket okozhatnak annak, aki felkeni. Szörnyű, hogy ezen az oldalon is mennyien árulnak ilyeneket, pedig a replikákban még patkányürüléket is találtak, mikor bevizsgáltak egyet. Bocs, ha kicsit off-topic volt, de már nagyon kikívánkozott.
2017 01 22
Obag replikákat látok 13ezerért. Remélem nem dől be ezeknek senki... Eredetit már találni 10 ezerért kompletten. Sőt, 42 euróért lehet rendelni már a hivatalos oldalról testet.
2017 01 24