Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Miért nem lehet ruhacsomagot árulni?

Sziasztok! Örülök hogy végre munkába lendült az admin, és törli az ide nem illő hirdetéseket. Viszont, nem igazán értem miért probléma hogy három hasonló színárnyalatú, egyforma méretű pulcsit, és szoknyákat meghirdettem egy csomagban. Ezek a hirdetéseim alig 2 órán belül eltávolításra kerültek, viszont tele van az oldal rendelős hirdetésekkel, profilokkal, olyanokkal akiknek 8-10 negatív visszajelzése van... Értem én hogy valahol el kell kezdeni, de ne legyen már nagyobb probléma egy pulóver csomag, mint a rendelős és a kamu profilok... Mellesleg szerintem lenne igény a csomagokra is, ha valaki logikusan összeválogat több egymáshoz illő ruhadarabot én biztos szívesen vennék ha így kedvezőbb az ár. Nem lehetne ezt átgondolni, és lehetőséget adni erre?
2016 10 10
szerintem is jó ötlet :)
2016 10 10
támogatom. nem csak a ruhacsomagokat hanem a telefontokokat, az ugyanolyan de más színű fülbevalókat, piercingeket, fültágítókat!!!
2016 10 10
Ha-ha! Tényleg vicces amugy, mert csokit, azt lehet.. .
2016 10 11
abszolut egyetertek veled Lorinczkriszta!
2016 10 11
támogatnám! : ) Nekem is törlik a ruhacsomagjaim, pedig biztosan lenne rá igény ( 10 db ruha van benne, mind divatos, és csak 3500 Ft ) sajnos mégsem tudom eladni, mert törlik! : (
2016 10 17
Egyet ertek. Amit ruhacsomagba allitok ossze mindent szeretnek eladni, feltuntetem a leirasba mindennek kulon a meretet kulon az arat. Szinesiti a profilt es megmutatja h egy-egy darab mennyire jol nezhet ki valami massal. Nem hiszem h ez akkora tragedia h le kell torolni valaki hirdeteset aki azzal toltotte az idejet h kitalalja mit -mivel szeretne eladni es mivel mutatna jol az adott dolog. Raadasul nekem igy sokkal jobban megy az uzleteles. Szerintem ez inkabb feldobja az oldalt mint lehuzna. Nagyon duhos vagyok sokat dolgoztam a hirdeteseimen, erre azt latom h a fele eltunik. Arrol nem is beszelek h tobb mint 200ruhadarabom van amit szeretnek eladni, hadd ne kelljen mar egyesevel lefotozgatnom oket.igazsagtalannak erzem.Kezdek elpartolni az oldaltol. Ha nem lehet az embernek egy jo otlete mert az adminok letorlik akkor ertelme nincs epiteni az oldalt..
2016 10 22
Nekem is töröltèk a csomagjaimat! Egyet èrtek veletek
2016 10 23
Sziasztok, Én nem ruhacsomagot raktam fel az imént, csak 5 cipőt egy képen, és a leírásban is szerepelt, hogy darabosan árulom. :És erre lekerült. 2* is :(
2016 12 02