Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

HAMIS VAGY REPLIKA CUCCOK

Csajok, rengeteg a hamis vagy replika cucc amiket horribilis áron próbálnak árulni, figyeljetek oda és aki esetleg ilyen cuccot tölt fel ide, legyen szíves a termék mezőbe beírni , hogy REPLIKA! Biztos vannak jó minőségű hamisítványok, de azért egy adidas gagyi replikáért ne kérjenek már el tízezreket !
2016 10 20
Ne csak írja oda hogy replika, szépen törölje a hirdetését meg magát is, mert ahogy többen is írták ez a lány egy csaló. Amúgy meg szomorú, hogy ennyi hamis cuccot árulnak eredetiként az oldalon, szerintem teljesen szánalmas, hogy így próbálnak pénzhez jutni egyesek, hogy átverik szépen a másikat.
2016 10 20
Teljesen igazad van egyébként, bár az tény, hogy teljesen úgy sem lehet kiiktatni a hamis cuccokat. Ez a csaj persze külön téma, mert csaló, de ha valaki pl aliexpressről vesz vagy ebayről replikát, írja oda,még a címben is, nekem azzal nincs bajom ha valaki ilyen cuccon akar túladni csak legyen korrekt és írja le pontosan, hogy nem eredeti terméket árul.
2016 10 20
Áruljanak replikát ok...De hogy nem tüntetik fel a hirdetésben,na az gáz... Most a napokban kérdeztem direkt rá egy eladótól,hogy replika-e a terméke (tudom,hogy az,csak "elfelejtette" kiírni),válaszra sem méltatott (Y) :D
2017 02 04
én sajnos belefutottam egy saját terméknél ,amit eladtam..:S pedig erre mindig tök hepciás voltam, ha valaki nem írja ki hogy replika, erre az enyémről derült ki hogy az :S természetesen a vevőnél amikor kiderült, azonnal felajánlottam a visszafizetést és vagy kártérítést. Irtó ciki, és tényleg kő gáz ha valaki valamit árul ami replika és eredetinek hirdeti vagy azt írja hogy saját fotó és közben tele van vele a pinterest..
2017 02 05
Undorító ez, ami itt megy az oldalon!! miért kell replikákat feltenni igaziként? és még állítani is, hogy hát persze hogy igazi.. hu de felb...tam magam ezen már bocsánat. Csináljunk már ezzel valamit. Legyen egy fórum, ahova be lehet írni, ha vki nem eredetit árul és nem tünteti fel, hogy replika vagy ha bizonytalan (pld én itt vettem olyan dolgot amit valódinak hirdettek, tovább akartam adni és beleírtam a hírdetésbe,hogy nem tudom megállapítani a valódiságát, bizonytalan. Ez így korrekt!
2019 04 25