Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Miért Gardróbcsere????

Azt hiszem ma telt be nálam a pohár és muszáj leírnom a véleményemet, tapasztalataimat. Az oldal neve Gardróbcsere!!!! Ennek ellenére a legtöbb ember meggazdagodni akar a ruháin, mert a használt ruhát is bolti áron adja. Ez az egyik, ami már felfoghatatlan....legalábbis számomra az. A másik, ami miatt úgy érzem, hogy már elegem van, hogy vannak olyanok, akik beírják magukat a cserés topikhoz, hogy cserélnek vagy csereként tünteti fel a ruháit, de amikor rákérdez, az ember, hogy mire cserélné, akkor az a válasz, hogy inkább eladná. :O Most akkor ez mi??? Időközben meggondolta magát? Vagy nem tudja használni rendesen a címkéket? Nem egyszer nem kétszer előfordult és most már eléggé idegesítő, hogy azt se tudja az ember kire kérdezhet rá és kire nem. Miért olyan nehéz rendesen használni ezt az oldalt????? :@
2016 10 25
Egyetértek, rengeteg probléma van az oldallal, nem lehet már normálisan adni/venni.
2016 10 25
Teljesen egyetértek. Hiába gardróbcsere az oldal neve, itt csere már csak elvétve fordul elő... Én is direkt azoknál nézegettem körül, akik fórumon írták, hogy cserélnek, erre 80%-ban azt a választ kaptam, hogy nem cserélnek meg inkább eladnák. Szóval én se értem ezt...Legtöbben már kb személyes sértésnek veszik, ha az ember cserés üzenettel ír. Komolyan mondom már kb nem is merek cserés üzit írni :s Pl. rengeteg megválaszolatlan levelem is van, de olyantól is, aki kiírta, hogy érdekli csere.
2016 10 25
Nem pont az oldal elnevezéséből fakadóan várnánk ezt és nem ez a legnagyobb probléma. Inkább az, hogy hiába kattint rá a fórumon az ember 50 felhasználóra, akik írták, hogy cserélnek, majd miután ír az ember üzenetet cserével, le van koppintva, hogy ő nem cserél. Akkor ne is írja ki. A másik meg, hogy én pl minden üzenetre válaszolok. Nem okoz problémát, mivel valaki kérdezett valamit, és akkor is válaszolok, ha éppen olyat kérdez, ami számomra nem megoldható. Pl személyes átvétel ritkán megoldható nekem, mégis készségesen válaszolok az olyan üzenetekre, akik személyes átvételt akarnak Pesten, holott láthatják, hogy nem pesti vagyok. Nekem az nem tetszik, hogy pl ráírok olyan emberre, akinek ki van írva, hogy cserél, majd semmi választ nem kapok. És nem arról van szó, hogy elfelejtenek írni, mert ez tömegével előfordul.
2016 10 26
Én értem a felháborodást, tudom milyen bosszantóak a nem válaszoló felhasználók vagy akik "clickbait"-elnek de azt hiszem ezzel semmit nem tud kezdeni a gardróbcsere. Jó kibosszankodni magunkat és találni olyanokat akikkel együtt lehet szidni az ilyen felhasználókat, de megoldást nem fogunk kapni erre a problémára. Az egyes embereken múlnak ezek a dolgok, amiket az oldal nem tud szabályozni. Bunkó parsztok voltak eddig is, lesznek ezután is. Ugyanúgy ahogy mindig lesznek olyan ostobák akik azt hiszik csak mert megadnak 50 oda nem illő cimkét hamarabb megveszik a terméküket vagy mert kitalálnak valami figyelemfelkeltő képet/címet egy tételnek és sokan meg nézik azt hiszik milyen jó dolgunk van holott senki nem veszi meg a terméket (csak mert 1ft van kiírva árnak vagy "csere" de a hirdetést szövegéből kiderül hogy 4-5000Ft a termék..) és sorolhatnám még. Ezek a felhasználók általában nem is olvassák a fórumot, hogy esetleg magukba szállnának. Arról meg nem is beszélve hogy aki ilyen primitív módon gondolkodik, nem biztos hogy egy kicsit is rosszul érezné magát attól ahogyan viselkedik. Tudom hogy könnyű felhúzni magunkat rajta, de ezekkel a felhasználókkal nem kell foglalkozni mint ahogy az utcák beszólogató munkásokon vagy a vihorászó tinilányokon sem akadunk fenn igazán. A topiknak különösebb értelme nincsen, panaszkodhatunk de remélem tényleges megoldást nem vártok :)
2016 10 26
Szerintem azért jól működik az oldal, mert én tudok még mindig szuper holmikat cserélni, és eladni/venni is. De valóban van egy-két kiakasztó dolog, ami engem is bosszant. Az egyik a túlárazás: néha drágábbak a használt holmik, mint a boltban újonnan egyes márkáknál:D De ez egyéni dolog, ebbe beleszólni nem lehet, mert mindenkinek a szíve joga úgy árazni, ahogy szeretne. Aztán vagy eladja vagy nem. A másik amit én nem bírok: sokszor rám írnak cserére. Én mindig mindenkihez benézek, mert soha nem tudni alapon, hátha a jövendőbeli kedvenc darabomat lelem fel valakinél. Na, de mit látok az esetek nagy százalékában? Az, aki rámír, sokszor feltünteti a saját adatlapján, hogy ő nem cserél, ne is keresse meg senki ilyen levéllel. Szóval, ha ő akar cserélni az rendben van, de aki vele cserélne az ne írjon? Ez nekem kissé unszimpatikus. Nyilván megoldás nem lesz, mert a szabályzatot tekintve elég laza az oldal, de ha mi normálisan viselkedünk egymással, akkor működik jól. De pont írta valaki előttem: kevésbé korrektül viselkedők mindig is voltak, és lesznek. Ez van.
2016 10 26
Hát igen, nyilván megoldást én sem vártam, mivel nem lehet megoldani az oldal semmiféle változatásával. Csak megbeszélni tudjuk magunk között, hogy ez minket zavar. Tudod, van amikor már ettől jobb lesz az embernek kicsit, hogy kibeszélheti a dolgokat... :) Meg hátha olvassák mások is, és veszik a lapot. Persze ha nem, nem. Változtatni valóban nem tudunk rajta. És ez mind bosszantó dolog, amit leírtatok, engem is zavar. Csak ezért válaszoltam én is, hogy kiírjam magamból, ami zavar : )
2016 10 26
> ediiitkeee: > Én értem a felháborodást, tudom milyen bosszantóak a nem válaszoló felhasználók vagy akik "clickbait"-elnek de azt hiszem ezzel semmit nem tud kezdeni a gardróbcsere. Jó kibosszankodni magunkat és találni olyanokat akikkel együtt lehet szidni az ilyen felhasználókat, de megoldást nem fogunk kapni erre a problémára. Az egyes embereken múlnak ezek a dolgok, amiket az oldal nem tud szabályozni. Bunkó parsztok voltak eddig is, lesznek ezután is. Ugyanúgy ahogy mindig lesznek olyan ostobák akik azt hiszik csak mert megadnak 50 oda nem illő cimkét hamarabb megveszik a terméküket vagy mert kitalálnak valami figyelemfelkeltő képet/címet egy tételnek és sokan meg nézik azt hiszik milyen jó dolgunk van holott senki nem veszi meg a terméket (csak mert 1ft van kiírva árnak vagy "csere" de a hirdetést szövegéből kiderül hogy 4-5000Ft a termék..) és sorolhatnám még. > Ezek a felhasználók általában nem is olvassák a fórumot, hogy esetleg magukba szállnának. Arról meg nem is beszélve hogy aki ilyen primitív módon gondolkodik, nem biztos hogy egy kicsit is rosszul érezné magát attól ahogyan viselkedik. > Tudom hogy könnyű felhúzni magunkat rajta, de ezekkel a felhasználókkal nem kell foglalkozni mint ahogy az utcák beszólogató munkásokon vagy a vihorászó tinilányokon sem akadunk fenn igazán. > A topiknak különösebb értelme nincsen, panaszkodhatunk de remélem tényleges megoldást nem vártok :) pont erre gondoltam én is. Naponta látom a felháborodott topikokat az oldalon, amivel maximálisan egyetértek, de pont azok nem fogják olvasni, akiknek címezzük. Vagy ha elolvassák, sz*rnak bele, mert így is tök jól elvannak az oldalon, sok lány bedől a replika és túlárazott cuccoknak.
2016 10 26