Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Visszajelzésre képtelenek

Már egyre jobban zavaró,hogy eladok vagy veszek egy dolgot az oldalon és az üzenetváltás is rendben van a partnerrel de miután kész az adásvétel képtelenek egy visszajelzést dobni.Annyira bosszantó mikor te írsz egy jó visszajelzést vagy éppen amilyen vélemény kialakult róla és persze attól függ h rendben megkaptad e a várva várt termékedet és ő nem reagál vissza. 28 visszajelzésem van pillanatnyilag és bőven több adásvételem volt :/
2016 10 29
Én miután visszajelzést írok, várok egy napot, ha nem kapok akkor írok neki hogy legyen szíves írni. Ha ezután sem ír akkor kitörlöm amit adtam. Én sem értem amúgy miért nem egyértelmű hogy írunk egymásnak, nekem is van legalább 15-20 elmaradt visszajelzésem, pedig itt máshogy nem tudunk meggyőződni arról hogy megbízható e az eladó...
2016 10 29
Én is ezt a kérem, aztán törlöm módszert alkalmazom. Bár nekem döntő többségben azok nem írtak viszont visszajelzést, akiknek már elve sok volt belőle. Gondolom nincs szükségük többre és nem zavarja őket az a +/- 1. :)
2016 10 29
Én is megkérem őket ha maguktól nem jut eszükbe, valaki aztán ír és valaki nem. Az oké hogy egy kettő nem számít, de látjuk az oldalon hogy akinek van sok visszajelzése könnyebben tud eladni szerintem ... kiadja őt a kezdő lap stb.
2016 10 29
én mostanában személyes átvételnél szoktam elköszönés elött ,mondani,hogy majd írok visszajelzést :) mondjuk még így is volt aki nem írt de azért egy-kettővel megnőtt szerintem... nekem legalább egy 30-40 darabbal több lenne ha mindenki írt volna,én rögtön ahogy hazaérek írom is a visszajelzést,de ha esetleg elfelejteném még a profilomra is ki van írva,hogy írjanak nyugodtan,ha esetleg elfelejtem.
2016 10 30
Na, és az miért van, hogy egyszer már volt valakivel pár hónapja sikeres adás-vételem, vagy cserém, aztán nemrégiben újra, és amikor visszajelzést adnék neki, kiírja, hogy csak egyszer lehet? Milyen hülyeség ez már?
2016 10 31
Ha egy felhasználóval másodjára is létrejön adás-vétel, akkor másodjára is tudsz neki adni visszajelzést és ő is tud neked, csak a másik részhez kell írni. Tehát egyszer tudsz adni neki mint vásárló és egyszer mint eladó. Ha egyszer már adtál neki vásárlói visszajelzést akkor másodjára még tudsz egy eladóit is adni. Tehát kettőt tudsz, többet nem.
2016 10 31
Köszi Pingvinke, erre nem is gondoltam:) Na, de miért van ez a kitétel? Vannak olyanok akikkel többször is összekoccanunk, mert hasonló a stílusunk, szóval ez elég ostoba szabály.
2016 10 31
Igen, nekem is volt ilyen, hogy valaki többször vásárolt már tőlem vagy többször is cseréltünk, mert megbízható volt a partner, jó minőségű volt a ruha és több dolgot is találtunk egymásnál, ami tetszett. De én sem tudom, miért csak kettőt lehet.
2016 11 01
azért csak kettő lehet szerintem mert akkor megkérhetnének pl a csalók minden ismerőst hogy irjanak nekik 10 visszajelzést és rögtön lenne 100 pozitívja is,persze mindenki látja,hogy ugyanattól van de ki tudja..
2016 11 02
Sajnos nekem is hianyzik sok es hiaba kertem nem kaptam :(
2016 11 03