Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

NE írjátok ki, hogy nem cseréltek a termékhez!

Újabb probléma, én értem, hogy nem cseréltek, viszont ha rákeresek a "csere" szóra (mert van aki a termék nevéhez írja, ha cseréli) akkor megint kidob egy csomó olyan ruhát, amit amúgy nem is cserélnek el az emberek, így elég nehéz kiszűrni, hogy akkor kinek írhatok kinek nem. (Mert ha a leírásban szerepel a "csere" szó, már egyből bedobja a keresési listába.) Írjátok ki bemutatkozásba, hogy nem cseréltek, a rendes vevők úgy is elolvassák, viszont akik nem tudnak olvasni, még ha kiírod, hogy nem cserélsz, még akkor is írni fognak. Legjobb lenne ha visszakerülne a régi rendszer, amikor belehetett állítani, hogy valaki cseréli, de xy összegért el is adja akár...
2016 11 10
Ugyan ez a helyzet a posta szónál is, de ezzel nem lehet mit tenni, csak azt ha tényleg és csakis a bemutatkozásba lenne minden ilyen jellegű információ. Sajnos azonban a többség meg nem veszi a fáradtságot, hogy elolvassa a másik profilját, így nem igazán működne a dolog, mindenki írna mindenkinek cserével, postával kapcsolatban is. A régi rendszer sokkal jobb volt több szempontból is, az egyik, amit te is leírtál Rózsa19, a másik meg, hogy a bemutatkozó rész a hirdetéseknél is látszódott oldal a profilkép alatt, nem kellett külön rákattintani a másik profiljára is. Elég hasznos volt mert akaratlanul is észrevették ha valaki kiírta nagy betűkkel azt hogy pl. NEM POSTÁZOK, vagy NEM CSERÉLEK.
2016 11 10
Kedves Rózsa! A termekleírast is figyelembe veszi a kereső? Sajnos így is írnak , ha bemutatkozómban leírod, hogy köszönettel nem cserélsz. A leírásban is feltüntetve. Hiába. Ebben az esetben az is zavaró? Köszi a választ előre is. Elég nehéz itt a keresés. Ebben teljesen igazatok van. Szep napot mindenkinek. > Rozsa19: > Újabb probléma, én értem, hogy nem cseréltek, viszont ha rákeresek a "csere" szóra (mert van aki a termék nevéhez írja, ha cseréli) akkor megint kidob egy csomó olyan ruhát, amit amúgy nem is cserélnek el az emberek, így elég nehéz kiszűrni, hogy akkor kinek írhatok kinek nem. (Mert ha a leírásban szerepel a "csere" szó, már egyből bedobja a keresési listába.) Írjátok ki bemutatkozásba, hogy nem cseréltek, a rendes vevők úgy is elolvassák, viszont akik nem tudnak olvasni, még ha kiírod, hogy nem cserélsz, még akkor is írni fognak. > Legjobb lenne ha visszakerülne a régi rendszer, amikor belehetett állítani, hogy valaki cseréli, de xy összegért el is adja akár...
2016 11 10
Igen a termékleírást is figyelembe veszi a kereső, ami nagyon zavaró, mert így nem tudok rákresni arra amire akarok, és ami logikus lenne. De mint mondtam, aki nem tud olvasni, így is úgyis írni fog cserére, mindegy hogy a termékleírásban szerepel az, hogy te nem cserélsz.
2016 11 10
> KittycatSale: > Ugyan ez a helyzet a posta szónál is, de ezzel nem lehet mit tenni, csak azt ha tényleg és csakis a bemutatkozásba lenne minden ilyen jellegű információ. Sajnos azonban a többség meg nem veszi a fáradtságot, hogy elolvassa a másik profilját, így nem igazán működne a dolog, mindenki írna mindenkinek cserével, postával kapcsolatban is. > A régi rendszer sokkal jobb volt több szempontból is, az egyik, amit te is leírtál Rózsa19, a másik meg, hogy a bemutatkozó rész a hirdetéseknél is látszódott oldal a profilkép alatt, nem kellett külön rákattintani a másik profiljára is. Elég hasznos volt mert akaratlanul is észrevették ha valaki kiírta nagy betűkkel azt hogy pl. NEM POSTÁZOK, vagy NEM CSERÉLEK. Ez az ötlet nagyon jó lenne, hogy újra lehessen látni a bemutatkozást a termékeknél, akkor nem kellene külön kiírni a termékleírásban a felesleges dolgokat..
2016 11 10
Köszönöm a válaszod. En nem ismertem a régi gardrob oldalt. Most tapasztalom ezt a programot. Reméljük megoldják a problémákat. Kitartást mindenkinek. > Rozsa19: > > KittycatSale: > > Ugyan ez a helyzet a posta szónál is, de ezzel nem lehet mit tenni, csak azt ha tényleg és csakis a bemutatkozásba lenne minden ilyen jellegű információ. Sajnos azonban a többség meg nem veszi a fáradtságot, hogy elolvassa a másik profilját, így nem igazán működne a dolog, mindenki írna mindenkinek cserével, postával kapcsolatban is. > > A régi rendszer sokkal jobb volt több szempontból is, az egyik, amit te is leírtál Rózsa19, a másik meg, hogy a bemutatkozó rész a hirdetéseknél is látszódott oldal a profilkép alatt, nem kellett külön rákattintani a másik profiljára is. Elég hasznos volt mert akaratlanul is észrevették ha valaki kiírta nagy betűkkel azt hogy pl. NEM POSTÁZOK, vagy NEM CSERÉLEK. > Ez az ötlet nagyon jó lenne, hogy újra lehessen látni a bemutatkozást a termékeknél, akkor nem kellene külön kiírni a termékleírásban a felesleges dolgokat..
2016 11 10