Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

uj vagyok itt, tanulok

Új vagyok itt, eladással még nem próbálkoztam, a vaterát használtam, de ez is nagyon tetszik. De a vétellel is van gondom. Megtetszik valami, nyomom az 'idevele' gomot' írok is hozzá, és nem kapok választ napokig. Utána persze lemondok róla. Nincs valami etikai kódex vagy egyéb szabályzat, ami eligazít pl. hogy aktuális-e még a hirdetés? Mert addig meg én nem merek másfelé lépni. Hogy értsétek: kell egy fekete magasszárú cipő, találok, bejelölöm. V árok, nem jelentkezik. Találok másikat, bejelölöm, megveszem. Mi van, ha utána jelentkezik az, akit elsőnek jelöltem?
2016 11 14
Szia! Ha megnézed a hirdető profilját, ott láthatod hogy mikor volt bejelentkezve utoljára. Ha ott régebbi dátum szerepel (pl vannak akik fél-egy éve nem léptek be) akkor nem sok esélyed van a válaszra. Ettől függetlenül is előfordul persze hogy az eladók nem válaszolnak, erre sajnos nincs magyarázat :D Attól hogy itt írsz az "ide vele" gombbal, nem jelenti azt hogy biztosan meg akarod venni a terméket (mint pl a vaterán) ezért ha akkor jelez vissza egy eladó mikor téged már nem érdekel a termék, semmi következménye nincs ha azt írod hogy bocsi de már nem aktuális.
2016 11 14
Megírod, hogy köszönöm, de már nem aktuális, ennyi. Ha hetek múlva jelentkeznek ne csodálkozzanak, ha már nem kell. Nálam is volt már, hogy érdeklődtem és 1 hónap múlva kaptam választ, de addigra már beszereztem hasonlót. Előfordul az ilyen, ezzel nem leszel bunkó vásárló/érdeklődő. Sajnos az oldalon elég sokszor előfordul, hogy nem válaszolnak az eladók és a vásárlók. Ki kell fogni a normálisakat mindkét félből (: Sok sikert! (:
2016 11 14
Aki mellett zöld jelzés van az abban a pillanatban is elérhető... Szóval ha olyantól szeretnél venni, de nem kapsz választ, akkor lehet jobb is, ha hagyod... 😂 Érdemes olyan hirdetéseket nézni, amiket mostanában tettek fel. Valamit talán nem jó ezt írnom, de itt nincs olyan szinten szabályozva az eladás, mint pl vaterán, ezért elsősorban jobb olyantól venni akinek van már néhány visszajelzése, illetve esetleg nézd meg a csaló topikot is! De ezt már csak elővigyázatosságból mondom, én eddig szinte csak pozitív élményekkel gazdagodtam! 😊
2016 11 14
Szia! Az ide vele gomb használata során egy mondtatot írj, ne csak üres üzit küldj:) És érdemes ránézni hogy mostanában bejelntkezett e az illető:) Jo nézelődést!:)
2016 11 16
köszönöm a tanácsokat.
2016 11 23
Sziasztok új vagyok itt és van egy dolog amire nem találtam választ. Bocsánat ha nem ide kéne írnom.szóval az árak.. van ugye egy termék amit az eladó kitesz és ír mellé egy árat. Ez az ár a valódi ár kell legyen vagy lehet megegyezés tárgya is és a kiírt ár amolyan csalogató marketing..? Köszi ha válaszoltok.
2016 12 11
Általában fix az ár, amit egy eladó kiír, de ha a profilleírásában van a termékleírásnál jelzi, hogy az árból lehet alkudni, akkor hajrá. Látni fogod, hpgy azért elég nagy árkülönbségek vannak eladó és eladó között, érdemes megbízható, sok pozitív visszajelzéssel bíró eladót választani, mert 1) általában olcsóbbak is a termékei, és néha enged is, ha több mindent veszel tőle, 2) Biztos, hogy nem ver át, és ott lesz a találkozón.
2017 01 06