Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Más képeinek a használása

Sziasztok! Ti mit gondoltok arról, hogyha más a saját képeiteket használja? Viszontláttam a képemet, igaz csak keresem címszó alatt, de én akkor is furcsának gondolom.. Bár tény, hogy csak keres, nem eladásra hirdeti
2016 11 24
Szerintem ez nem annyira gáz, mintha más képét használja fel a saját cucca eladásához. Az lehetséges, hogy nálad meglátta, és mivel pont olyat keres, a te képedet rakta fel, de azért ebben az esetben is kellett volna egy üzenetet küldeni feléd, hogy esetleg nem lenne probléma, ha ezzel keresnék... Azért szerintem senki nem haragudna.
2016 11 24
Szerintem ha keres azzal nincsen gond. Bár igaza van az előttem szólónak, hogy esetleg írhatott volna neked, hogy bocsi, felhasználom kereséshez. Előfordulhat, hogy nálad meglátta, nagyon szeretné, de ami nálad van az nagy neki, vagy eladtad, vagy valami : ) Én azt nem tartom korrektnek, ha hirdetnek más képeivel...
2016 11 24
Sziasztok. Én is hirdetek,hirdettem más képével. Ha vettem valamit és nem lett jó rám, de az eladónak nagyon jó minőségű,mindent jól tükröző képe volt a termékről akkor miért ne árulhatnám újra azzal? Nem titok,hogy tőle vettem.
2016 11 24
Köszi a válaszokat :) azért szerintem egy kérdés járt volna :D
2016 11 24
Szia! Szerintem meg gáz, igenis kérdezze meg. Más dolgozik, hogy szép képeket rakjon fel, világos tiszta fotót készít, és akkor valaki csak úgy lenyúlja... Ha nagyon zavar ilyenkor lehet kérni az Admint, hogy törölje le, mert a te képed! Ráadásul sok csaló az oldalon így próbálkozik, hogy más képével hirdet...
2016 11 24
En is keresek mas kepevel, viszont azt a google-rol toltottem le, mert azt a posztot amin nem eredeti kep van, hanem netrol toltott torlesre kerul. Viszont rengetek olyan kep van google-n ami itteni hirdetes, de bizonyos cimszo alatt ott is megtalalhato. Szerintem ez nem olyan gaz, mivel aki keres netes keppel nem tud csak ilyennel! : )
2016 11 24
Szerintem az elado megkerdezese nelkul kitenni mas kepet (akkor is ha az adott illeto vette meg) nagyon gaz, en is sokszor latom masoknal a kepem, volt hogy irtam 3x!!! egy lanynak hogy azonnal vegye le mert negativot adok, es jelzem az adminnak, erre annyi volt a valasza, hogy nekem biztos nagyon sok idom van hogy ezzel foglalkozok... hat en kerek elnezest..
2016 12 07
Sziasztok ! Szerintem aki saját magáról fényképet tesz fel internetes odalra az legyen tisztába vele ,bárki letöltheti felhasználhatja viszaélhet vele sajnos ,több internetes oldalon ,ennek a tudatába töltsön fel ,vagy ne tegyen fel ,esetleg letőlthetö modellek képét amit mobil hátérképeknek is lehet ,én meg váttoztattam pont a visszaélések miatt ! :)
2016 12 10