Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

A visszajelzés megválaszolása ❣️nem = a visszajelzéssel ❣️

Félreértések elkerülése végett. Saját tapasztalatomból adódóan írom ezt a tájékoztatást. Fontos a visszajelzés ezen az oldalon, hisz ez alapján dönt az ember, hogy vásárló vagy eladóként mennyire megbízható személy az illető. Mindenkit bíztatok arra, hogy írjon visszajelzést, hisz pár percnyi időbe telik, viszont sok kellemetlenségtől lehet megkímélni magunkat. 👍🤗 Mindenkinek kellemes gardrobozást kívánok.🍀🌺🤗
2016 11 27
Teljesen igazad van csak sokak elfelejtik. pedig nagyon fontos.
2016 12 01
Én mindig addig írok, amíg nem kapok egyet. Nem értem miért nehéz három kattintás, és elég egy + jel is. Nekem igen is fontos, hogy gyűljön, lássák sok van, aktív vagyok, megbízható eladó vagyok.
2016 12 02
👍 -29 db visszajlezést hiányolok, amit még jegyezni tudtam. A többit már nem számolom. Köszönöm mindenkinek a hozzászólását. Sikeres gardrobozást kívánok Neketek. :) > rregii: > Én mindig addig írok, amíg nem kapok egyet. Nem értem miért nehéz három kattintás, és elég egy + jel is. Nekem igen is fontos, hogy gyűljön, lássák sok van, aktív vagyok, megbízható eladó vagyok.
2016 12 02
Úgy látom, hogy az van a köztudatban, hogy megválaszolják a visszajelzést és visszajelzésnek gondolják. Ez egy észrevétel. A szabályzatban fel kellene tüntetni, hogy visszajelzés megválaszolása nem számít visszajelzésnek. Az a rendszerben: visszajelzés eladva/megvéve címszó alatt írható meg így jelenik meg csak a másik félnél is. Bizonyára ez csak egy félreértelmezés én úgy gondolom.
2016 12 16
Sajnos nekem is van 4-5 vásárlóm akitől nem kaptam visszajelzést, egy két ember még arra sem méltat, hogy az üzenetemre vissza írjon. :( Pedig tényleg fontos lenne, hiszen én is és más is a visszajelzések alapján dönt arról, hogy lesz-e üzlet vagy sem.
2016 12 17
én kb. 50 vagy 60 pozitív visszajelzést nem kaptam meg , amióta regisztráltam. Lehet, nekem is írni kellett volna? :D
2017 01 06
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy én, mint vevő hogyan tudok értékelni eladót, akinek a termékét megvásároltam? Eddig csak azokat sikerült, akik elsőként értékeltek engem és erre tudtam válaszolni ...
2017 02 04