Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

mi az, hogy csere + xy Ft?

Mi az, hogy cserélek és a csere érték a kiírt ár + xy Ft? Mit gondolnak az ilyen emberek?? most ha el akarok adni valamit vagy cserélni, akkor annyiért rakom ki, amennyire gondoltam. nem az, hogy még fel is viszem a csere árat. mitől érne többet az a ruha vagy bármi, attól, hogy cserébe van?
2016 12 10
Szerintem ez csak egy olyan "vedekezes", hogy azt lehet itt látni, hogy mindenki mindent (tisztelet a kivetelnek) aranyarban akar eladni. Aki esetleg korrekt arakat szabna, hátrányba kerül csere esetén, mert sokan a kiirt árak alapján akarnak cserélni, pedig nem azt kellene nézni, hanem a terméket. Ezért is lehet, hogy cserear plusz ennyi vagy annyi. Én is cseréltem már, de befejeztem, mert rosszul jöttem ki belőle.
2016 12 14
Ez szerintem jó nagy hülyeség, ha cserével ír rám valaki, ne várjon pénzt... Volt már olyan, hogy rám írtak cserével, találtam is valamit. Az én termékem 500 Ft-ért volt kiírva (és jóval drágábban vettem), az övé pedig 1100Ft-ért (e-bayen 200 Ft-ért lehetett kapni). Visszaírtam hogy benne vagyok a cserében, és hogy mire, erre azt a választ kaptam, hogy rendben, ha kifizetem azt a 600 Ft-ot... :D Végül aztán nem "cseréltem". Szerintem ezen az oldalon egy ember sem értékszakértő, aki meg annak gondolja magát, vásároljon, ne cseréljen.:) Én már cseréltem úgy, hogy az én termékem drágábban volt kiírva, mint amit kinéztem. Ha tetszik, és olyan jó állapotú mint az enyém, felesleges arról a párszáz forint eltérésről beszélni, amit hasraütésszerűen ad meg az ember, mikor felrakja a termékét.:)
2016 12 15