Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Újabb csaló

VanessaNagy csaló!!! Rúzst vettem ajándékba ajánlottan kértem,elutaltam,az ajándékot nem kaptuk meg.Kértem küld.azonosítót.Azóta nem jelentkezik.
2016 12 21
Írj neki újra, hogy küldje a szelvény fotóját. Most rengeteg csomag késik, kevés ember, sok a meló... Elsőbbségivel hamar odaér, de pl múlt héten feladtam egy postán maradó csomagot, s mai napig nem érkezett meg, a csomagszám alapján kikeresve a központban van feldolgozás alatt... Remélem csak ezért nem kaptad meg időben a várt terméket.
2016 12 21
Lulubabának egy hete elutaltunk, se áru, se kép, se hang!
2016 12 25
Lulubabának én is most készültem utalni. írj hogy mi lett. köszi
2016 12 30
LULUBABA szerintem egy csaló..egy Chanel szettet akartam tőle megvenni utánvétellel ( mivel már ez a Horváth Gina egyszer átvert így 5000 Ft felett csak utánvétellel vásárolok) mire közölte, hogy ő úgy semmit nem postáz. Mire megmagyaráztam, hogy ugyan úgy kifizetem ill. a utánvételi költséget is és a postás a következő munka napon neki fogja odaadni a pénzt, vagy ha nem veszem át akkor vissza kapja a csomagot. Erre írta, hogy akkor írd a címed. Nos, szerintem ezt a szettet leshetem..:/
2016 12 30
Szia! Nem védeni akarom,de azért ez nem olyan egyszerű, hogy ha nem veszed át a csomagot akkor ő egyszerűen visszakapja. Sokan azért nem postáznak utánvéttel (én sem) mert ha nem veszik át akkor az anyagi bukta. Nem csak a feladási díjat,de a visszakézbesítési díjat is be kell nyelni a feladónak ugyanis nem ingyen viszik vissza a csomagot.
2017 01 03
> NikolettMikus: > LULUBABA szerintem egy csaló..egy Chanel szettet akartam tőle megvenni utánvétellel ( mivel már ez a Horváth Gina egyszer átvert így 5000 Ft felett csak utánvétellel vásárolok) mire közölte, hogy ő úgy semmit nem postáz. Mire megmagyaráztam, hogy ugyan úgy kifizetem ill. a utánvételi költséget is és a postás a következő munka napon neki fogja odaadni a pénzt, vagy ha nem veszem át akkor vissza kapja a csomagot. Erre írta, hogy akkor írd a címed. Nos, szerintem ezt a szettet leshetem..:/ Szerintem sem csaló, mert akkor én is az volnék :-), ugyanis utánvéttel nem postázok. Elbukhatsz nem kevés pénzt, ha mondjuk pont akkor nem tudják átvenni a csomagod. Banki átutalásnál nyoma van a banki rendszerben, honnét hova ment a pénz, és ajánlott levélként/csomagként is nyoma van a feladott terméknek. Oké, van sok csaló, de körültekintéssel ki lehet szűrni őket, aki pedig nem bízik az utalásos módszerben, akkor ne interneten vásároljon/adjon el, ennyire egyszerű.
2017 01 03
Nyilván ezt is megértem, és persze van nyoma az utalásnak stb..de ha én bizonyos össze felett csak után vétellel vásárolok abban szerintem semmi rossz nincs és nem kell érte megkövezni, ha úgy nem jó valakinek, természetesen lehet írni hogy ne haragudj de úgy nem postázom, én pedig megköszönöm és nézelődök tovább, "ennyire egyszerű" :) Kicsit a stílus volt érdekes nála..és a reakciók hogy hirtelen ne..aztán jó akkor add a címed..lehet én tévedek nyilván akkor előre is elnézést kérek, távol álljon tőlem hogy bárkit is megbántsak:)
2017 01 03
Szerintem is gáz a lulu. én nem merek utalni neki érdekes hogy ha valamint eladott akkor mért van még meg. de ha meg kapod a szettet írj . érdekel. 😆
2017 01 04
Lulubaba.-Pálfi Petra Csaló utána néztem fenn van a Feketelistan.
2017 01 04
Sziasztok. MoniCili szintén Horvath Gina-s szamlaszam es 3 másik lány jelezte aki utalt velem együtt,hogy csaló.
2017 01 04
Néztem, 0 visszajelzéssel, 0 kedvencekkel, drágább cuccokat árul, én tuti nem vásároltam volna tőle... Van pár cucc, ami nagyon tetszik az oldalon, de pont amiatt, hogy visszajelzéssel nem rendelkező felhasználóktól származik, nem kockáztatok, főleg ha több ezer forintról van szó.
2017 01 05
> Marcimia: > VanessaNagy csaló!!! > Rúzst vettem ajándékba ajánlottan kértem,elutaltam,az ajándékot nem kaptuk meg.Kértem küld.azonosítót.Azóta nem jelentkezik. Engem is atvert, de már kerestetem, ha nem válaszolna...
2017 01 07
Nem igazan ertem hogyha vesztek valamit mert utaljatot elore a penzt???Mert keri minden elado h elore legyen utalva a penz..holott az utanvetel mindket felnek biztonsagos...es az amikor arra kerek itt egy eladot h oldjuk meg utanvetellel mert en szeretnem a termeket amit eladasra kinal...erre o azt mondja nekem nem ebben neki hol a garancia...meg utaljam elore...tessek??miivan??soha a budos eletbe nem utalok elore penzt..pontosan azert mert egyketszer en is porul jartam..es az aki igy probal eladni barmit..annak az eladasra szant dolgai honapokig rajta rohadhatnak majd...keves a naiv ember sztem:)..
2017 01 13
> CintiaHarmat: > Nem igazan ertem hogyha vesztek valamit mert utaljatot elore a penzt???Mert keri minden elado h elore legyen utalva a penz..holott az utanvetel mindket felnek biztonsagos...es az amikor arra kerek itt egy eladot h oldjuk meg utanvetellel mert en szeretnem a termeket amit eladasra kinal...erre o azt mondja nekem nem ebben neki hol a garancia...meg utaljam elore...tessek??miivan??soha a budos eletbe nem utalok elore penzt..pontosan azert mert egyketszer en is porul jartam..es az aki igy probal eladni barmit..annak az eladasra szant dolgai honapokig rajta rohadhatnak majd...keves a naiv ember sztem:).. Vásárlóként azért utalok előre mert nem vagyok a pénzem ellensége. Nekem nem mindegy,hogy 500Ft vagy 2000ft a postaköltséget fizetek. Eladóként azért kérem,hogy utaljon előre a vevő, mert sajnos rengeteg az olyan vásárló aki meggondolja magát vagy fene tudja mi okból,de mégsem veszi át a csomagot és ebben az esetben nekem kell kifizetnem a feladási díjat és a visszakézbesítés díját is ami anyagi kár... Nem csak a vevőt érheti anyagi kár hanem az eladót is, aki máshogy nem tud ez ellen védekezni csak ha előre kifizetteti a terméket.
2017 01 13
1 2