Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Csere szabályok!

Sziasztok! Tegnap rámírt egy felhasználó cserével kapcsolatban, így gondoltam miért ne?! Megnéztem a ruháit és találtam egy darabot ami megtetszett! Az én ruhám eladási értéke 1000 ft volt, amit kinéztem 3000 ft. A lány viszont úgy reagált, hogy "arra így az egyben nem cserélek"! Azt hittem csere úgy megy, hogy darab / darabra! Az én ruhám se 1000 ft- ot ér, nem értem ezt az értelmezést, hogy ha neki 3000 ft a ruhája akkor nekem 3db 1000 ft- osat kell adnom? Nagyon nem jó ez így! Teljesen elvette a kedvem... Ti hogyan cseréltek?
2016 12 27
Én ár alapján szoktam, max 300 forint mehet mínuszba vagy pluszba, nagyon szélsőséges esetben 500 :) utána már ráfizetek/ráfizet vagy küldök/kapok még valamit :) nekem eddig így mindig jó volt ha cseréltem, szerintem mindig, mindketten jól jártunk :) volt hogy két felsőt kaptam egyért és még úgy is kevesebb volt az áruk, mint amennyit én kértem volna érte, volt hogy kaptam rövidnadrágot, fülbevalót és fake piercinget szoknyáért és pólóért, volt hogy két nadrágot egy pulcsiért, volt olyan, hogy két felsőt küldtem és 4ezer lett volna, de láttam nála egy cipőt 5ezerért, és felajánlotta, hogy cseréli (azóta is kedvenc cipőm) :) de volt hogy küldtem egy felsőt és ráfizettem egy cipőre, meg egy felsőt küldtem és pénzt egy pólóért és egy szoknyáért. de azért legjobban személyesen szeretek cserélni, úgy a legtisztább :D
2016 12 27
Én általában nem nézem az árakat, a lényeg, hogy mindketten olyan terméket kapjunk, amivel jól járunk. Ha nekem csak egy termék tetszik a cserepartnertől, de neki több, akkor simán odaadom neki a több ruhadarabot egyért. De ha nagyon nagy az érték különbség persze én is nézem az árat, pl egyszer szoknyát cseréltem csizmára, ott én ráfizettem még a csizmára. De általában nem szoktam nézni, az árak szerintem amúgy is jelképesek, én nem tudom melyik ruhadarabom mennyibe került pontosan a boltban, így magamtól írok be reális árakat, ezért sem tekintem mérvadónak ezt a módszert. Nálam az a lényeg, hogy mindketten olyan terméket kapjunk, amivel jól járunk.
2016 12 27
Én is nagyjából ár alapján szoktam,de 500 ft simán +/- ,ha nagyon tetszik valami,akkor akár 1000-1500 is. Eléggé rugalmasan kezelem.
2016 12 27
Én általában nem a kiírt árat nézem cserénél. Hisz mindenki random kiír egy árat a termékért. És lehet, hogy ugyanazért a pulcsiért mondjuk valaki 1000 forintot kér, valaki meg 3000-et. Így hát nincsen egyensúlyban a különböző felhasználóknál az ár-érték arány. Én inkább úgy cserélek, hogy 1 darabot 1 darabért. Vagy ha valaki nagyobb értékű dolgot talál magának, akkor mondjuk azért cserébe 2 dolgot. Én inkább azt nézem, hogy milyen ruháról van szó, milyen állapotban van..árat kb sosem nézem : )
2016 12 28
Szerintem minden megegyezés alapján működik vagy sikerül cserélni vagy nem de ha valami oda vissza megtetszik és minkét fél úgy gondolja cserél ,abból csere lesz független az egyénileg megszabott ártól :) Nálam is van többet adok egy megtetszett termékért vagy forditva ahogy megegyezünk :)
2016 12 28
Szerintem sem kellene az árnak mérvadónak lennie cserénél...Én szerintem elég olcsón adom a holmijaimat, pl. lehet egy nadrág nálam 1500 Ft, de másnál egy ugyanolyan márkájú, állapotú 3000 Ft. Azért nem fogok ráfizetni, hiszen egy kategória a kettő. Persze, mondjuk, ha felsőt cserélnék csizmára, oda ráfizetnék. Kategóriákba kell szerintem gondolkodni, mert az árazás az szubjektív...
2016 12 31
Én általában 1-1ben vagy 2-2 ben cserélek és.nem nézem az árat, mert egyikünk se eladni szeretne ez esetben. Nyílván ha valami kiribóan drágább (pl márkás kabát,cipő,táska és tényleg amegtudom boltban is drágább.az.én adott holmimnâl) felajánlom, hogy válasszon többet, vagy épp fordított esetben. Nem érdekel engem.ha közlik akkor fizessek még rá.. akkor ennyi volt a csere vele :D
2017 01 05
En egy dolgot nem ertek.Most peldaul kineztem egy taskat amit 5.000ft ert megvehetnek egy lanytol,de ha cserelnenk akkor a csere ertek 17.000.- vicc.:)
2017 01 10
Volt olyan cserèlni vágyó felhasználóhoz szerencsèm, aki 300 Ft-ot kèpes lett volna átutaltatni velem, mert annyival többèrt hirdette a saját termèkèt, ami megtetszett nála. Megköszöntem a lehetősèget... ☺
2017 01 10
Én sem nézem az árat. A csere az csere. Nemá hogy egy szaros pénzen döljön el h cseréli vagy sem.
2017 02 10