Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

HajnalkaS egy csaló!!!

Cserét beszéltünk meg két hete, én rá 2 napra el is küldtem a felsőt a megadott címre, én viszont azóta sem kaptam semmit. Kértem, hogy küldje el a feladóvevényt (6 napja), azóta se kép se hang...VALÓSZÍNŰLEG CSALÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VIGYÁZZATOK VELE!!!!!
2017 01 02
Nem mondod! Engem is átvert! Legalábbis akkor más nick néven, SophieShepherd néven futott. Mondjuk én fox automatába küldtem neki, szóval a címét nem tudom, de elég nagy az esély rá, hogy ez a Juhász Zsófia az a Juhász Zsófia....Szégyen, hogy ilyen emberek vannak.
2017 01 13
Remek....hat valoszinu, hogy egy es ugyanaz a szemely. Olyan idegesito, hogy az ilyen emberek miatt nem mer az ember cserelni...mert ugye az eladas elolre utalassal megoldhato. Bar itt is kivarhattam volna, hogy elkuldje a feladovevenyt, es csak utana kuldom neki a csomagot. De mindegyis, kar ezen ragodni.
2017 01 15
Hát kár. Én is elég rosszul éreztem magam, ez volt az első rossz tapasztalatom...aztán előre utaltam valakinek, és nem kaptam semmit, szóval edződök...pfff. Én hiába van valakinek néhány jó értékelése, az is simán átverhet...
2017 01 18