Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

segítsetek :(

Sziasztok! Hogyan tudom telefonról megnyitni a kapott üzenetet? És válaszolni rá? Sehogysem sikerül :(
21 napja, 18:20
Kedves Dzseni! Az oldalra be kell lépni hozzá és a beszélgetés opciónál válasz, ott tudsz írni. Üdvözlettel, Mercedes
21 napja, 18:30
Köszönöm egy masik böngészőből sikerült!
21 napja, 19:22
Sziasztok legyszi segítsetek szerettem volna vásárolni Barby 1987. Illetőtől egy táskát es minden rendben volt amíg el utaltam a pénzt azóta viszont nem ír pedig volt fenn az oldalon, nem tudom hogyan erhetnem el . Ez mar lassan 2 napja történt így kicsit bosszant ez az egész bizonytalanság. Előre is koszonom a segítséget.
16 napja, 17:11
Van pozitiv visszajelzese? Jelentkezett mar azota esetleg? Kuldhetnel ide egy linket is esetleg :") Udv Flora > TimeaDancs: > Sziasztok legyszi segítsetek szerettem volna vásárolni Barby 1987. Illetőtől egy táskát es minden rendben volt amíg el utaltam a pénzt azóta viszont nem ír pedig volt fenn az oldalon, nem tudom hogyan erhetnem el . Ez mar lassan 2 napja történt így kicsit bosszant ez az egész bizonytalanság. Előre is koszonom a segítséget.
15 napja, 00:48
Sziasztok végre kaptam pozitív visszajelzést ma, koszonom aki gondolt rám.
15 napja, 17:15
Sziasztok sajnos ismét itt Vok, barby 1987. Illetőtől vásároltam elvileg egy Obag táskát, 15. nappal ezelőtt el utaltam a pénzt és még nem kaptam meg a táskát, többszöri üzenetre kaptam egy választ hogy igen megkapta a pénzt pár nappal a feladás után és a férje feladta a csomagot, átküldte a postai feladását, amin én nem látok semmilyen dátumot es pecsétet sem, megkérdeztem tőle, hogy mikor adta fel a csomagot mert meg nem érkezett meg, de semmi reakció pedig látom hogy fenn volt az oldalon, 'mert azt ugye kiírja a képe alatt . Nem tudom mikor fog egyáltalán válaszolni, de SZERINTETEK ennyi ideig jön egy csomag? Azt sem értem miért nem válaszol. Hát az biztos, hogy soha többet nem rendelek erről az oldalról semmit. 😞
2 napja, 14:21