Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Postán maradó levelek

Kedves Lányok! Mint azt már mindannyian tapasztaltuk változások voltak a postánál. A másik topikban is volt szó a postán maradó levelekről, de ahogy olvasgattam titeket is érdekelné, hogy is működik pontosan ez a dolog. Aki esetleg adott már fel így levelet legyen kedves megosztani velünk a tapasztalatait ezzel kapcsolatban. Pl. a borítékra azon túl, hogy feltűntetjük a "postán maradó" felíratot, a posta címét is rá kell-e írni ( hisz egy nagyobb város esetében több posta is van, hogy egész pontosan melyiken is találja a vevő a levelét) vagy csak elég a címzett. Köszönöm!
2017 01 11
Szia! Postán maradó küldeménynél rá kell írni a borítékra címzett lakóhelyéhez legközelebb tartozó postának a címét, valamint zárójelben a címzett címét is fel kell tüntetni, az azonosítás miatt. Értesítést erről a csomagról nem fog kapni, magának a címzettnek kell utána járnia, hogy megérkezett e már a postára. Lehet kérni egy naposra is, azaz másnapra megérkezhet, de ahogy a postát ismerjük ez nem mindig van így! Remélem tudtam segíteni! :")
2017 01 12
Sziasztok! Feladáskor lehet kérni, hogy a címzett kapjon sms értesítést, hogy csomagja érkezett. +30FT ellenében lehet igényelni ezt a szolgáltatást. :)
2017 01 12
Köszönöm szépen a segítséget és a válaszokat! : ) valóban elfogadták így a címzést és a szokásos ajánlott leveleknek megfelelő volt az ára. Az sms éretítésről sem tudtam még, de akkor lehet ezt is ki fogom majd próbálni. :)
2017 01 12
Sziasztok! Én úgy tudtam, hogy ezt 850-ért lehet kérni, de ma már a vaterafutar.hu-n 990-et hoz ki egy M-es csomagra............ délelőtt egy 490-ért megrendelt MPL automatás szolgáltatásra már a postai gép 630-at húzott le, és a hölgy nem tudta megmondani miért... megint emeltek az árakon?
2017 01 12
Valamennyit emeltek szerintem, de ha azt veszem egy 200 grammos pólóra, még mindig az ajánlott levél a legolcsóbb (persze a fox automata után) - nyilván most már postán maradóra kérve. Az SMS hasznos volt, köszi Erina:)
2017 01 13