Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

postan marado level

Tudom sok topik volt mar errol,de meg mindig nem vilagos. Postan marado ajanlott levellel szeretnek postazni,de nem vilagos,hogy hogy kell megcimezni a boritekot es hogy mennyi a feladasi koltseg. Tovabba mit kell kitolteni feladas elott? Csak a zold kis feladoszelvenyt mint eddig is? Elore is koszonom!
2017 01 15
Én ma adtam fel először postán maradó levelet. Az ára tényleg annyi maradt, mint ezelőtt az ajánlott levélnek. Viszont először azt mondta a hölgy, hogy a csomagon nem lehet két címzés. De végül elfogadta úgy, hogy ráírtam a posta és a címzett nevét is. Utána kértem volna rá sms értesítőt is, közölte, hogy azt magánszemély nem kérheti a csomagra. Nekem így elég nehézkesen vették fel, de remélem azért odaér épségben.
2017 01 16
> szandi04: > Kedves Pingvinke! > Én a postán kérdeztem meg pár hete, és ott javasolták ezt a címzést. > A címzett címét zárójelbe kell írni, az az azonosítás miatt szükséges rá! A posta címét és számát nagyobb betűkkel javasolt feltüntetni. > Eddig mindenki probléma nélkül megkapta a csomagot! :") Remélem nekem is minden rendben lesz vele, csak elég bizonytalanul vette fel a hölgy a levelet, más postai dolgozótól is kérdezte, hogy jó e így a címzés. Persze lehet, hogy eddig nem sokan használták ezt a feladási módot, ezért nem tudta, de én mostmár így fogom, mert tényleg maradt az ára.
2017 01 16
Valaki vette már igénybe az SMS értesítőt? Én pár napja adtam fel először azzal csomagot és nem mondták, hogy nem vehetem igénybe, viszont most látom, hogy volt akinek azt mondták hogy magánszemélyként nem lehet. Még nem érkezett meg a lány csomagja szóval nem tudom hogy most feleslegesen fizettem e vagy nem.
2017 01 18
Ha nem egynaposra kérted, akkor maximum 2-3 nap alatt már ott kéne lennie. A feladóvevényen van egy számsor, az alapján érdemes érdeklődni személyesen!
2017 01 18
Sziasztok! Nekem az nem világos a postán maradónál, hogy egyikőtök ajánlott levelet ír, a másikótok csomagot. Nagyon nem mindegy! Postán maradó csomag ára eleve ezer ft felett van. Na de, akkor most mi a helyzet az ajánlott levéllel? Azt is lehet postán maradóra kérni? És akkor annak a díja?
2017 01 22
Ez engem is erdekelne :) mivel en is pont ma adtam volna fel ajanlott levelet postan maradokent (mivel nagyobb volt a merete, mint, ami megengedett 2017-tol), de a holgy kozolte, hogy csak csomagkent lehet feladni....hat pedig en ugy tudtam, hogy, ha a level merete meghaladja a jelenleg evenyes ajanlott level mereteit, postan maradokent kerhetem az ajanlott level tarifajaval. Elvileg amiatt nem lehet mar feladni a nagyobb "leveleket" ajanlott levelkent, mert nem ferne be a levelszekrenybe/postaladaba...de akkor elvileg postan maradora lehetne kerni szerintem...
2017 01 23
Ajánlott levélként bármilyen méretű és súlyú "csomagot" fel lehet adni postán maradóként, nem normál csomag áron! Fontos, hogy a címzésnél a címzett lakóhelye szerinti posta címe legyen rajta és nem árt nagy betűkkel ráírni a borítékra, hogy postán maradó! Bocsánat, hogy ha valakit megtévesztettem a "csomag" jelzővel, de levélnek elég furcsán hangzik! :)
2017 01 23
Köszi!
2017 01 29
Annyit szeretnék még tudni, hogy ezek a díjak, amiket megadtál, ajánlott levélre vonatkoznak-e? Illetve még azt, hogy amennyiben postakész borítékban postáz az ember, akkor is külön díja lesz a postán maradónak, vagy ez hogy van? Mert elvileg ugye, a postakész lényege, hogy azt megveszed annyiért, amennyi a fix díja és utána már nem kell rá fizetni. Ennél most akkor ez hogy alakult?
2017 01 29
Ezek a díjak ajánlott postán maradó levelekre vonatkoznak! Postán maradóként a posta-kész borítékokkal ugyan úgy lehet küldeni, mint a változások előtt.
2017 01 29
Köszönöm!
2017 01 29
Igy kell kinèznie?
2017 01 29
Igen, ez jó címzés! :")
2017 01 29
Szuper nagyon köszönöm a segítséget neked ezer puszi 😘
2017 01 29
1 2