Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Horváthhajnal egy CSALÓ!

Sziasztok. Nagyon úgy tűnik, hogy Horváthhajnal nevű profil egy csaló. Röviden annyi a történetem, hogy két felsőt akartam tőle vásárolni, el is utaltam a pénzt, ő pedig írta, hogy feladta a postán. Többszöri kérésemre se küldte el a bizonylatot, illetve semmilyen papírt a feladásról. 1,5 hét alatt már rég meg kellett volna érkeznie Győrből Pestre, így írtam neki, hogy utalja vissza a pénzem, ne hazudjon. Ma pedig látom, hogy már le van tiltva. Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy a pénzt, hogy tudom visszaszerezni és mekkora eséllyel történik ez nálatok, ha volt már valakinek hasonló esetben része? (5500ft-ot utaltam) Előre is köszönöm a segítségeteket.
2017 01 18
> EszterIvan: > Sziasztok. Nagyon úgy tűnik, hogy Horváthhajnal nevű profil egy csaló. Röviden annyi a történetem, hogy két felsőt akartam tőle vásárolni, el is utaltam a pénzt, ő pedig írta, hogy feladta a postán. Többszöri kérésemre se küldte el a bizonylatot, illetve semmilyen papírt a feladásról. 1,5 hét alatt már rég meg kellett volna érkeznie Győrből Pestre, így írtam neki, hogy utalja vissza a pénzem, ne hazudjon. Ma pedig látom, hogy már le van tiltva. Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy a pénzt, hogy tudom visszaszerezni és mekkora eséllyel történik ez nálatok, ha volt már valakinek hasonló esetben része? (5500ft-ot utaltam) Előre is köszönöm a segítségeteket. Nézz szét a feketelista topicban, hátha mást is átvert és akkor tegyetek feljelentést egymásra hivatkozva. Úgy jobban foglalkoznak vele mert üzletszerű. Ha csak egyedül vagy akkor is próbálj meg feljelentést tenni hátha már van folyamatban lévő ügye a hölgynek. De pénzre ne nagyon számíts...
2017 01 18
Rendben, köszönöm szépen a segítséget, rákeresek.
2017 01 18
Nekem hal istennek akkor nem valaszolt.....sajnalom gusztustalan az ilyen ember!!!! :(
2017 01 20
En 8000ret utaltam neki, mondta postázta ZtN eltunt.
2017 01 21
sziasztok.jártam én is igy,nem is régen,tavaly év végén ketten is behúztak,utaltam aztán semmit se kaptam.Következőt tettem,szégyeltem magam h.mekkora madár vagyok,de elmentem és feljelentettem őket.lefotózták a beszélgetéseket,elmondtam mi volt s hogy volt.azt mondták h.lehet h.fél évig is elhuzodhat az ügy,de öszintén nem érdekel mert én rosszul éreztem magam h. nem teszek semmit ezek meg elvannak és jót röhögnek rajtam.pár ezer forintrol van szó ,de akkor is.ja,és mindezt karácson elött léptem meg,hogy érezzék a törődést.szóval csajok...hajrá.nyugodtam be lehet menni feljelenten,majd csak lesz valami.amugy kb.30-perc volt az egész.
2017 01 28