Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Postázásban valò segìtség

Sziasztok ! Valaki tudna abban segìteni hogyha a termékemet postán szetetném kuldeni . Akkor hogy adjam fel ? Mert a régi ùton szerettem volna , levèlként de közölték hogy már csak csomagként tudom ami 1200 ft .
2017 03 04
Szia! Kérdezd meg, hogy levélként feladva de postán maradóként(!!!) mennyi. Így feladhatod olcsóbban, mint egy csomagot és ugyanúgy súly alapján, mint régen. Annyi különbséggel, hogy szólnod kell a címzettnek, hogy feladtad és úton van, majd érdeklődjön pár napon belül utána a postán, mert nem küldenek értesítőt. De, ha a vaterafutar.hu oldalon az MPL fülnél kitöltöd és postára kéred a végén akkor is csak 990 Ft kedvezményesen.
2017 03 05
> kekrissy: > Szia! Kérdezd meg, hogy levélként feladva de postán maradóként(!!!) mennyi. Így feladhatod olcsóbban, mint egy csomagot és ugyanúgy súly alapján, mint régen. Annyi különbséggel, hogy szólnod kell a címzettnek, hogy feladtad és úton van, majd érdeklődjön pár napon belül utána a postán, mert nem küldenek értesítőt. > De, ha a vaterafutar.hu oldalon az MPL fülnél kitöltöd és postára kéred a végén akkor is csak 990 Ft kedvezményesen. És megcímezni hogy kell? ☺
2017 03 05
Gondolom ugyyanúgy ráírod a dolgokat a leveledre, utána az ablaknál biztosan adnak papírt amit ki kell töltened. Ugyanazt, amit régen elvileg Idáig már nem jutottam el, mert amikor én voltam elsőbbségivel 930 volt a postán maradóm, ezért a vaterafutáros papírt már vittem nyomtatva és azzal adtam fel inkább, mert ott kap értesítést és nyomon követhető. De egyébként nagyon segítőkészek a postán. Remélem erre gondoltál. (Én azt ajánlom Nektek, hogy vagy a vaterafutáros MPL csomagküldéssel küldjétek a dolgokat, vagy posta csomagterminálba. Az első 990.- , mint említettem a második pedig 490.- akkor is, ha simán postára sétálsz be vele és nem vaterafutáron rendeled, nyomtatod és viszed be. Tehát függetlenül mindentől ennyi az ára. Ez azért jó, mert ha kis városban élsz feladod postán és csomagterminálba viszik ki bárhova ahol van. Illetve még olcsóbb, mint a foxpost és könnyebben elérhető.) Remélem segítettem :")
2017 03 05