Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Csaló lenne?! Segísetek!

Sziasztok ,szeretnék rendelni egy nacit amire még nem utaltam mert van 1-2 fura dolog. Hátha ismeritek Kszandra néven van itt fent. Van pár rucija amikből már elvileg eladott és foglalva is van,de pozítiv visszajezés nincsen. A másik hogy kértem az utaláshoz a nevet és a számlaszámot! Itt Ungvári Zoltán nevet adott meg és kicsit mintha ismerős lenne a feketelistán. Bár lehet összekeverem! De mindig elszoktam utalni időben most mégis kételkedem ami még nem fordult elő, így előbb kérdezek mint hogy bármi is történjen. Ha esetleg valakinek mond ez a név valamit az írna nekem?! Előre is Köszönöm.
2017 03 05
Megnéztem, Kszandra olyan felhasználót követ, aki 2015ben lépett be utoljára, és az egy nyamvadt pozitívja olyantól származik, aki átvert másokat. Szóval, ha jót akarsz, nem utalsz neki. Sokan lusták vagy ennyire nem körültekintőek, de a visszajelzés nem elég, meg kell nézni, kiktől kapott, illetve kit követ, és őt ki követi, azok utolsó bejelentkezését és visszajelzéseit szintén csekkolni kell. Pár kattintás és kiderül, hogy csalógyanús-e valaki, vagy sem.
2017 03 05
Köszönöm igen meglestem. Igazából mióta itt vásárlok most éreztem először,hogy nem kéne utalnom. Aztán kezdtem nézegetni a , az adatlapját és tettem fel itt a kérdést. Szerintem , valami nem stimmel nála.
2017 03 05
Sőt amitől inkább gyanús lett az az ,hogy elvileg adott már el holmikat de egy visszajelzés nincs illetve a név ami nagyon ismerős lett..:/ Inkább vagyok ennyire elővigyázatos mert nemtudni sose :/ sajnos...
2017 03 05