Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

FOXPOST SEGÍTSÉG!

Sziasztok! Először szeretném használni a FOXPOST csomagfeladást (automatából automatába), de egy valamit nem értek? Hogy fog nekem fizetni az illető, akinek a csomagot küldöm? Mert a FOXPOST oldalán semmi ilyesmiről nincs szó. Köszönöm a választ!
2017 03 09
Kedves Dido24! A Foxpost költségét a vevő kifizeti a termékkel együtt, ha abban állapodtatok meg, hogy Ő állja a költségét a postának vagy ez esetben a foxpostnak. Termék+Foxpost költsége összeadódik. Az eladó rendezi a Foxpost autómatánál a feladást és a szükséges csomagdíjat. Üdvözlettel, Merci
2017 03 09
Ajánlom figyelmedbe az akciós csomagot előre meg kell rendelni és ki kell tölteni a vevő és eladó adatait, igy az autómatánál pár perc a csomagfeladása. 👍 Foxpost.hu
2017 03 09
Köszönöm a válaszokat! Ahhoz, hogy utólag tudjon fizetni a vevő, nekem valamit be kell állítanom az automatánál? Mert végignéztem már a videót, de az utánvétes funkció ( működése) egyáltalán nem szerepel sem a videóban, sem a leírásban.
2017 03 09
Nincs lehetőség utánvétre. Ezért nem sikerült. Előre utal a vevő és az Foxpost összegét be kell kalkulálni. 👍 > dido24: > Köszönöm a válaszokat! > Ahhoz, hogy utólag tudjon fizetni a vevő, nekem valamit be kell állítanom az automatánál? Mert végignéztem már a videót, de az utánvétes funkció ( működése) egyáltalán nem szerepel sem a videóban, sem a leírásban.
2017 03 09
Ó értem, így már világos! Nagyon szépen köszönöm Mercedes79!
2017 03 09
Semmiség. 😊👍🍀 > dido24: > Ó értem, így már világos! Nagyon szépen köszönöm Mercedes79!
2017 03 09