Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

A legjobb csomagküldő???

Kinek melyik csomagküldő vált be? Melyiket ajánlanátok egy kezdő felhasználónak?
2017 03 22
Dpd, a vaterafutár oldalról szoktam rendelni, 3 kg-ig 1040 Ft, olcsóbb, és szerintem megbízhatóbb, gyorsabb is, mint a posta. Tavaly év végén volt az iszonyat késés a postánál, nos ennél a csomagküldőnél dugig roskadozott a furgon (láttam, mikor átvettem az én csomagomat), de kiszállították időre, szóval eddig nekem ez vált be. :-)
2017 03 22
Még nem használtam a Dpd-t,mert sehol nemlátom mi történik a cimkével.:( A Dpd-nek itthon kell cimkét nyomtatni? Foxpostnak van ilyen funkciója 50ft-ért ők nyomnak cimkét.
2017 03 23
> Meow12: > Még nem használtam a Dpd-t,mert sehol nemlátom mi történik a cimkével.:( > A Dpd-nek itthon kell cimkét nyomtatni? > Foxpostnak van ilyen funkciója 50ft-ért ők nyomnak cimkét. Kitöltesz minden adatot az oldalon, megrendeled, kapsz e-mailt, hogy mikor jönnek felvenni a csomagot. A futár hozza az öntapadós papírra nyomtatott címiratot, egyet rátesz a dobozra, egyet pedig aláírva odaad neked, mint egy bizonylatot.
2017 03 23
> lacrymosa: > > Meow12: > > Még nem használtam a Dpd-t,mert sehol nemlátom mi történik a cimkével.:( > > A Dpd-nek itthon kell cimkét nyomtatni? > > Foxpostnak van ilyen funkciója 50ft-ért ők nyomnak cimkét. > Kitöltesz minden adatot az oldalon, megrendeled, kapsz e-mailt, hogy mikor jönnek felvenni a csomagot. A futár hozza az öntapadós papírra nyomtatott címiratot, egyet rátesz a dobozra, egyet pedig aláírva odaad neked, mint egy bizonylatot. Szuper! :") Így már rendben,használni fogom! Köszönöm szépen a válaszod! <3
2017 03 23
> Meow12: > > lacrymosa: > > > Meow12: > > > Még nem használtam a Dpd-t,mert sehol nemlátom mi történik a cimkével.:( > > > A Dpd-nek itthon kell cimkét nyomtatni? > > > Foxpostnak van ilyen funkciója 50ft-ért ők nyomnak cimkét. > > Kitöltesz minden adatot az oldalon, megrendeled, kapsz e-mailt, hogy mikor jönnek felvenni a csomagot. A futár hozza az öntapadós papírra nyomtatott címiratot, egyet rátesz a dobozra, egyet pedig aláírva odaad neked, mint egy bizonylatot. > Szuper! :") > Így már rendben,használni fogom! > Köszönöm szépen a válaszod! <3 Nincs mit! ;-)
2017 03 23
Szia Támogatom a többieket!!!! Dpd nagyon jó én csak is azt használom😊
2017 03 23
Én a foxpostot javaslom :)
2017 03 24
Persze foxpost is jó, de csak akkor, ha a közelben van automata, máskülönben Dpd a posta helyett.
2017 03 24
FOXPOST.
2017 08 23