Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Képfeltöltés ??

Sziasztok! Hogyan tudom megoldani, hogy a teljes kép látszódjon? Hiába méretezem át a képeket, használok helyes formátumot.. mégis folyton csak a kép közepét látni a hirdetésnél a listámban. Azaz az első fotó ami ugye megjelenik, és ott valamiért a listában csak a képek közepét látni.. ha a hirdetést megnyitom ott már látható a teljes kép.. Így aki átnézi a hirdetéseimet, csak a képek közepét látja! csak ha megnyitogatja a hirdetéseket akkor látja rendesen a fotót, ami elég vacak dolog. Másnak is akadt ilyen problémája? Hogy oldotta meg? köszi, Andi
2017 04 03
Szia! Én képszerkesztőben adok hozzá keretet vagy telefonon (Pl. instasize) vagy gépen szerkesztővel. Vannak különféle alkalmazások telefonra ilyen témában. A lényeg hogy ha álló a kép, akkor mindkét oldalt legyen vastag/vastagabb kerete, ha fekvő, akkor felül. Legalábbis én így oldottam meg a feltötéseimnél. Remélem kicsit tudtam segíteni! :")
2017 04 03
Szia! Én is így oldottam meg, ahogy az előző felhasználó írta, telefonra tudsz letölteni képszerkesztő alkalmazást, amivel egy keretet adsz hozzá a képhez, így látszódni fog, ha ide feltöltöd. Vagy még azt próbálhatod meg, hogy távolabbról fotózod le a dolgaidat, minél közelebbi képet csinálsz a ruháról, annál kevesebb fog látszani itt a hirdetésedben.
2017 04 04
Negyzet kep allo kep helyett... instaval lehet igy fotozni de szerintem a kamerat barmelyik telefonon belehet allitani. Vagy fenykepezd messzebbrol aztan vagd le
2017 04 05
Köszi lányok, megpróbálkozom a keretezéssel.. (Távolabbról nem fotózom, mert nem látszik akkor semmi, én utálom azokat a fotókat, montázsokat, amin nem lehet kivenni rendesen milyen esésű, mintájú, anyagú, stb.)
2017 04 07