Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

"Nem postázok"

Kedves nem postázós eladók, felvilágosítanátok, hogy mi az oka annak, hogy semmilyen postai úton nem küldötök csomagot? Nem piszkálódni akarok, csak komolyan nem értem :D Egy személyes találkozó is simán elvesz annyi időt, mintha feladnád postán, foxposttal stb. nem? Nem vagyok pesti és egy csomó ruháról lecsúsztam sajnos emiatt, és egyre több eladónál látom :(
2017 04 10
Azt tudom még elképzelni, hogy esetleg az eladónak nincs számlaszáma (:
2017 04 10
szerintem az a baj, hogy a posta nagyon elkanászodott ebben az évben...Tény, nem olyan már, mint régen. Sokkal bonyolultabb.
2017 04 10
Lányok, hátha esetleg valakinek hasznos info, ha már posta, én kijártam egy utat, 2 kg-ig ugyanúgy fel tudjátok adni a csomagot ajánlott levélként, azokkal a díjakkal, és akkor nem él a 2,5 cm-nél nem lehet vastagabb formátum, annyi, hogy postán maradóra viszik el, ügyfeleteknek be kell érte caplatni a postára, ahová kérte, én jópárat adtam el így, ahol ez volt a legolcsóbb megoldás, ha meg már súrolja a bélyeg az 1000 ft-ot, akkor rá szoktam beszélni őket a dpd-re, felénk gyorsak, korrektek.... :)
2017 04 13
Egyáltalán minek hirdet? Vagy ha bizalmatlan menjen innen vagy álljon ki piacozni😂 én is voltam igy megtetszett valami és a hirdetésbe m@r kiirta h nem postázza:-|
2017 04 13
Hát ez mondjuk egy tényleg érdekes kérdés... odáig valahol még megérteném, hogy nincs a környékén posta ,foxpost stb. és macera neki elmenni egyhez, de a DPD futár HÁZHOZ (otthoni vagy munkahelyi címre) megy a csomagot felvenni... Ha ezt a vevő kifizetné előre és még ezt sem vállalják, az már tényleg butaság szerintem. Az elején én is bénáztam a csomagküldési módokkal , de 1-2 alkalom alatt simán belejön az ember. Mellesleg a személyes találka szerintem sokkal nagyobb lutri, nekem legalábbis 10-ből 5 alkalommal nem volt vele szerencsém (nem jött el, rengeteget késett míg én a -10 fokban szobroztam stb.. )
2017 04 13
Ja es majd van ideje az embernek egesz nap otthon varni a futart, vagy mi? En pl 6-tol 4-ig otthon se vagyok, orulok, hogy munkahelyen van futar ami onnan elviszi a csomagokat.. Aki Pesten lakik, persze, hogy nem fog postazni, mert amugy is van berlete, jarkal a varosban, nem fel-egy orakat gyalogol a postaig, vagy a buszmegalloig ami a csomagautomatahoz visz, (meg csak nem is videk, agglomeracios zona...). Sokkal konyebb eladni szemelyes atvettel barmit is nekik. Amugy meg ezt a felhaborodast nem ertem, hogy aki nem postazik az mit keres itt? Gondolom majd jofogason is mindent postaztatni akar az ilyen, hogy jol atb@sszak.. Valakinel nincs postazas, valakinel nincs szemelyes atvetel, valaki cserel, valaki nem, ideje lenne kinoni az olalon a hisztibol es elfogadni, hogy minden embernek van sajat elete es ertekrendje, es nem feltetlen eri meg neki a sz@rakodas ezzel vagy azzal.
2017 04 13
😂😂
2017 04 13
Azt elfelejted, hogy nem mindenkinek olyan a munkahelye, hogy egyhelyben egy helyen ul, vagy tud rohangalni ki az epuletbol amikor epp jolesik. Mint irtam, van akinek megoldhato, van akinek nem, ha nem postazza nem kell hisztizni emiatt, el kell fogadni, keresni masikat. Nem hiszem, hogy ebbol elnenek meg vagy raszorulnanak annyira, hogy olyan surgos legyen neki az eladas.
2017 04 13
Senki sem hisztizik :D
2017 04 14
Én szoktam postázni sokat, de sokkal jobban szeretem a foxpost csomagküldést. A postával több probléma is van: 1. drága 2. sokszor még a postán sem tudják eldönteni hogy csomag vagy levél legyen a küldemény, ez nagyon idegesítő. Nagyon sokszor előfordult velem, hogy az egyik azt mondja csomag, a másik hogy levél és akkor megy a vita hogy legyen már levél, mert ugye én nem a csomag árat kértem el a vevőmtől. 3. Sorban állás, sorszám húzás, totojázás. 4. A legtöbb posta négykor bezár és munka után már nem tudom feladni a ruhát. Persze itt Pesten sok nyitva van, de ahol én lakom pont bezár négykor, vidéken is gondolom sok bezár korán. 5. Ha nem vagy otthon felturbózva bélelt borítékkal vagy csomagolóanyaggal a postán kell megvenni amikor az ablakhoz érsz és ott kell szerencsétlenkedni a csomagolással, ajánlott szelvény kitöltéssel, címzéssel, fizetéssel. Ilyenkor az utánam következő emberek meg már úgy néznek rám mintha egy idióta lennék :)
2017 08 23
1. Drága? És? A vevőt terheli a posta. Tőlem mindig kérdezik, hogy hogy küldöm a cuccot... Fiam, ha kicsengeted az árát én pónilóval is elküldöm neked. 2. A csomag vagy levél dolog meg attól függ, hogy házhoz viszik vagy postán marad. Egy nagyobb méretű cuccot, ami nem fér be a levélbedobón csomagként vesznek fel, ha házhoz akarod vitetni, de levélárban is fel tudod adni, amennyiben postánmaradóként küldöd. Ez azért lett így, mert a postás (hivatalosan) nem teheti fel mondjuk a kapu tetejére a csomagodat, csak mert te levélként kérted és ő kikézbesítette úgy, hogy nem fér be a postaládádba. A csomagot viszont át kell venni. 3. Igen ez is macera, de az is, hogy utazgatsz vele meló/suli után vagy a hétvégéiden, amikor jobban ráérsz és esetlegesen a város segglukába kell menned a holmival. Amúgy én lakótárssal is adattam már fel/át csomagot. 4. Ezt csak jelezni kell a vevőnek. Személyes átvétellel sem tud az ember azonnal szaladni. 5. Tárazz be belőlük, filléres tétel pár boríték, nagyobb cuccot meg csomagolj abba, ami otthon van. Én tavalyról megmaradt karácsonyi csomagolóban is adtam már fel csomagot. A postán csúnyán nézők meg várják csak ki a sorukat, ahogyan mi is tesszük fordított esetben. Csajok, aki hisztizik a postázás miatt, csak lusta és nem akar megmozdulni, de megoldás mindig van. És VDitke, véletlenül se vedd kötekedésnek, amit írtam, pusztán szemléltetni akartam, hogy ezek a problémák a postázással csak piti gondok. : )
2017 12 06