Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Első rendelésem segítsetek

Sziasztok. Bocsi de meg nemhasználtam ezt az oldalt egy kis segitséget szeretnék kérni. Ha valamit megszeretnék vásárolni akkor üzenetet kell irni ugye? es ha akitol vásárolni akarok fennt volt de nem irt vissza. biztos nemvette észre akkor tudok másképp jelezni még neki??!😀 előre is köszii
2017 04 11
Szia! Igen, ha valamit meg szeretnél venni , akkor üzenetet kell írnod az eladónak. Sok eladó az üres "Ide vele" rendszer üzenetekre elvből nem reagál ezért érdemes egy pár sort írni mellé. Plusz érdemes azt is megnézni, hogy az eladó mikor lépett be utoljára mielőtt írnál neki (ezt a profiljára lépve a bal oldalon láthatod). Aki nem volt fent több mint 2-3 hete az nagy valószínűséggel nem is fog válaszolni sajnos :( Plusz 1-2 bunkó is van azért, aki ha akar válaszol ha nem nem de ez a ritkább. Más kapcsolatfelvételi lehetőség nincs sajnos, hacsak nem írta kis esetleg a telefonszámát vagy más elérhetőségét az eladó, vagy ha teljes nevét használta felhasználónévként még facebookon esetleg rá tudsz keresni. Remélem sikerrel jársz :")
2017 04 11
Megnéztem.hogy mikor volt fennt és ma már volt. Irtam külön üzenetet is meg ide vele-re is rákatintottam. Sajnos nincs kint teljes nev mer probáltam fb-n keresni és teloszám sincs.😏😏 Köszi a segitséget!😁
2017 04 11
remélem én is . Talán csak nemvette észre hogy irtam.😊
2017 04 11
Na és persze a csalókról sem feledkezzünk meg. Érdemes az adott eladó/felhasználónak megnézni van-e és mennyi ngatívja van,ugyanez igaz a pozitív visszajelésekre is :) Ja és az olyan felhasználókra,akik nem létező,netről letöltött képekkel hirdetnek kamu termékeket, alibiként odabigyesztik a leírásba h méretprobléma miatt...pfff Szóval az ilyeneket kerüld el szerint,jobban jársz! ;-)
2017 04 12
Nekem is az a gondom hogy nem kapok választ az üzeneteimre, lehet hogy valamit nem jól csinálok?
2017 04 26
> GizellaBeres: > Nekem is az a gondom hogy nem kapok választ az üzeneteimre, lehet hogy valamit nem jól csinálok? Ha egy terméknél az "ide vele" gombra kattintva vagy az eladó profilján az "üzenet küldése" gombra kattintva írtál neki ,akkor egészen biztos, hogy mindent jól csináltál csak az eladó nem akar (vagy nem tud) válaszolni neked :( azért remélem sikerrel jársz majd!
2017 04 26
Köszönöm a választ!!!!!!
2017 04 29