Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Én a magyar senki..

Meg lehet lepődni itt dolgokon igen..De mikor azzal talalkozok itt ami bár jellemző sajnos egyre több embernél az országban...De h pont itt..??!! Én egy senki magyar átlag ember vagyok egy itteni kedves "hölgy' szerint csak mert nem megyek el kedve szerint bárhová mint eladó,majd kapom h ő diplomás jól kereső, lenézi a magyar kisembert... magyaran egy sznob hólyag,akkor kérdem én, Mit keres itt az ilyen?? Tart az ország ott ahol tart de minek lepődnék meg igaz? Megj: a diplomaval nem jár ész stílus sem illem.
2017 04 16
Ne vedd magadra, ilyen emberek mindig voltak és lesznek is sajnos. Interneten csak terjedni tud a butaság is, mint minden..:)
2017 04 16
Szabolcs...az ilyenek nőnek mindenhol, mint a gomba. Igaz nem itt, de nemrégiben találkoztam egy hasonló beállítottságú vevővel, már a falat kapartam a beszélgetéseink során. Sajnos az intelligencia nem jár együtt a műveltséggel, szóval hiába a diploma. Azért ez ne törjön le, én már annyi kedves, normális eladót/vásárlót is megismertem itt, sokkal többen vannak az ilyenek, mint a prosztók.
2017 04 17
Sajnos en nap mint nap olyan bunko emberekkel talalkozom itt, mert ugye nev, kep nelkul megy az oldal, barki barmit mondhat, az interneten nagyobb az emberek szaja! Ne irj vissza az ilyennek :)
2017 04 17
Nekem, még az 50+eladásommal ilyenhez nem volt "szerencsém", szóval azért ez nem általános - hála az égnek. Agyatlan bunkók akik isteneknek képzelik magukat mindenhol vannak sajnos függetlenül attól hogy egy weboldal vagy a való élet, de ezeken szerintem is egyszerűen csak túl kell lépni. Sok kedves, figyelmes és normális ember van még azért itt (is), szóval remélem többet nem találkozol ilyen minősíthetetlennel :") (Hát igen arc nélkül meg pláne egyszerű.. Végül is ennyi erővel lehetnék Elon Musk felesége is... lehet hogy csak a saját elbaltázott életének frusztráltságát próbálta rajtad kitölteni)
2017 04 17
> KacatCica: > Nekem, még az 50+eladásommal ilyenhez nem volt "szerencsém", szóval azért ez nem általános - hála az égnek. Agyatlan bunkók akik isteneknek képzelik magukat mindenhol vannak sajnos függetlenül attól hogy egy weboldal vagy a való élet, de ezeken szerintem is egyszerűen csak túl kell lépni. Sok kedves, figyelmes és normális ember van még azért itt (is), szóval remélem többet nem találkozol ilyen minősíthetetlennel :") (Hát igen arc nélkül meg pláne egyszerű.. Végül is ennyi erővel lehetnék Elon Musk felesége is... lehet hogy csak a saját elbaltázott életének frusztráltságát próbálta rajtad kitölteni) Szia Akár ez vagy előtted szólok soraiban az igazság ott van biza... Abszolút nem veszem magamra sőt inkább számom,csak kijött aznap belőlem.... Sikeres adas-vetelt mindenkinek.
2017 04 19
> KacatCica: > Nekem, még az 50+eladásommal ilyenhez nem volt "szerencsém", szóval azért ez nem általános - hála az égnek. Agyatlan bunkók akik isteneknek képzelik magukat mindenhol vannak sajnos függetlenül attól hogy egy weboldal vagy a való élet, de ezeken szerintem is egyszerűen csak túl kell lépni. Sok kedves, figyelmes és normális ember van még azért itt (is), szóval remélem többet nem találkozol ilyen minősíthetetlennel :") (Hát igen arc nélkül meg pláne egyszerű.. Végül is ennyi erővel lehetnék Elon Musk felesége is... lehet hogy csak a saját elbaltázott életének frusztráltságát próbálta rajtad kitölteni) Több a pozitív tapasztalat mint ellenkezője ez igaz és addig nincs csak is baj😏
2017 04 19
> Méhészlány: > Szabolcs...az ilyenek nőnek mindenhol, mint a gomba. Igaz nem itt, de nemrégiben találkoztam egy hasonló beállítottságú vevővel, már a falat kapartam a beszélgetéseink során. Sajnos az intelligencia nem jár együtt a műveltséggel, szóval hiába a diploma. Azért ez ne törjön le, én már annyi kedves, normális eladót/vásárlót is megismertem itt, sokkal többen vannak az ilyenek, mint a prosztók. Pontosan..A papír mellé nem jár ész sem IQ.
2017 04 19