Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Hitegetők-Ti mit szoktatok tenni?

Sziasztok! Az elmúlt héten 4 olyan esetbe is belefutottam, amikor írt egy érdeklődő, hogy biztosan megvenné egy termékem, aztán pár üzenetváltás után eltűnt. Mivel tudom, hogy van olyan, hogy elfelejt az ember válaszolni, vagy nincs ideje belépni, általában egy idő után emlékeztető üzenetet írok. Mindegyik esetben azt tapasztaltam, hogy ezek a felhasználók rendszeresen belépnek, a további üzenetekre mégsem válaszolnak. Láttam, hogy sokan negatív visszajelzést írtok ilyen esetben (én még nem tettem ilyet), kíváncsi vagyok, hogy ti mit szoktatok tenni? Indokoltnak tartjátok ilyenkor? Sok időm elment azzal, hogy az ilyen érdeklődőknek fotózzak, méregessek, hozzájuk igazítsam az elfoglaltságaim, az utóbbi időben halmozottan voltak ilyen tapasztalataim, már nem tudom egyszerűen elengedni... Előre is köszönöm a javaslatokat!
2017 04 21
Én többször járok igy és kiakadok ezeken. Én avonokat árulok, igérik h utalják, megkérnek h várjak( hetekig) megrendelem mert ugye megbizok benne ha már igérget és számlaszámot kér. Várok, irok semmi, az avon itt kifizettem. Hogy a franc essen beléjük. Okés ha nem ugy jön össze nekik , de csak annyit kell irni h NEM KELL. szerintem nem lehet belehalni... Ugyhogy már nem rendelek addig amig számlán nincs a pénz. De amugy ruhákkal is voltam igy 1 hétig is foglaltam és egy pozitivat se kaptam.
2017 04 21
Azért nem irok amugy negativat ilyenkor pedig nagyon irnék.. Mert visszakapom és nem akarom h ezzel bizalmatlanságot keltsek a többiekben.
2017 04 21
Sziasztok! Én sem írok ilyenkor pedig nagyon szívesen megtenném!foglalok és várok adatokat adok meg és eltűnnek!van akinek írok van akinek nem,hogy jó lenne eldönteni mit is akar!én már tovább haladok felette és nem foglalkozok vele.3 nap után se jelzi hogy akkor utalt vagy valami akkor a következő jelentkezőé
2017 04 21
Nekem is "csak" négy eset volt a héten ilyen...Várom várom azt a kis összeget, mert már tényleg szinte ingyen adom egy-egy termékemet és még nekem kell utána kérdezgetnem, hogy fognak e utalni, mert ha nem, akkor nem várom :(
2017 04 21
En semlegest szoktam adni 1-2 het utan, ha nagyon felidegesit akkor negativ.
2017 04 22
Köszönöm a válaszokat!
2017 04 29