Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Mi éri meg?

Sziasztok! Elég új tag vagyok itt, és nem tudom, hogy itt mennyiért éri meg venni 1-1 felsőt, cipőt vagy akármit.. kb. 500ft-tól a végtelenig vannak árak, van hogy ugyanazt árulják többen más árakkal :( , valamilyen kapaszkodót tudnátok adni? :D
2017 04 21
Az a lényeg, hogy neked mi éri meg, te mennyit adnál érte :) Elég nehéz bármiről is pontosat mondani, márkafüggő, állapotfüggő, eladófüggő. Lesznek nagyon elszállt árak, lesznek reálisak és lesznek, amiken csak nevetsz, hogy hogy lehet ilyen olcsó. persze a legutóbbi a legritkább. A legtöbb eladónál lehet alkudni reális keretek között, de egy dolog amit mindenképp tegyél meg, az, hogy olvasd el a felhasználó bemutatkozását mielőtt írsz neki :)
2017 04 22
Figyelj most ha megtetszik valami ugyis megveszed. Rákeresel vagy bőngészgedsz ha megtetszik megveszed, alkudhatsz ha ugyvan, nagyon rendes csajok vannak fent legalábbis eddig jó tapasztalataim vannak. Hitegetők mindig lesznek ez elég idegesitő.
2017 04 22
Itt tényleg csak az számít, hogy neked mi mennyit ér meg, mennyire tetszik az adott termék. Jó esetben az eladók feltüntetik a leírásban, ha valamelyik hirdetett terméküknek hibája van. Vásárlás előtt érdemes pontos méreteket (cm-ben) kérni, illetve külön rákérdezni a termék állapotára is. Én is jártam már úgy (természetesen nem szándékosan), hogy feltöltöttem egy terméket, és egy apróbb hibáját nem vettem észre. Amint érdeklődtek utána, tüzetesen átnéztem, és meg is írtam a vásárlónak, hogy hibája van. Még ekkor is van lehetőség eldönteni, hogy így is szeretnéd-e a terméket (ilyenkor hiba észlelésekor sok esetben az eladó ad kedvezményt az árból)
2017 04 22