Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Nem ide való dolgok törlése? XD

Kedves adminok! ajánlom figyelmetekbe az alábbi a szabályoknak "tökéletesen megfelelő" hirdetéseket :') :') Star Wars plüss, darth weeder http://gardrobcsere.hu/items/kiegeszitok/1039696/star-wars-pluss-darth-weeder ( Darth WEEDER? ezen a címen besírtam :') ) Random plüssállatok mint "sál" .... http://gardrobcsere.hu/items/ruhak/1248151/pluss-allat-csomag Unikornis plüss mint "kisállat ruházat": http://gardrobcsere.hu/items/kisallat-ruhazat/1222422/pluss barbie ház!! mint "gyerekruha" http://gardrobcsere.hu/items/ruhak/871207/barbie-haz Macskabútor... mint "kiegészítő"... http://gardrobcsere.hu/items/kisallat-ruhazat/1247414/a-cicad-imadni-fogja X-box játékok mint rövidujjú póló... http://gardrobcsere.hu/items/ruhak/1222440/xbox-pc webkamera mint "óra" http://gardrobcsere.hu/items/kiegeszitok/910807/microsoft-webcamera-laptopra-is-csere-is-erdekel Vagy ajánlom figyelmetekbe ezeket a keresési eredményeket: fekhelyre 10+ találat http://gardrobcsere.hu/search?q=fekhely játékra 20+találat http://gardrobcsere.hu/search?q=j%C3%A1t%C3%A9k Csak a szokásos rendelős : http://gardrobcsere.hu/items/szepsegapolasi-eszkozok/1159349/lanyok http://gardrobcsere.hu/items/kozmetikumok/930647/black-head-fekete-miteszereltavolito-maszk Itt kb 2.másodiknak köze sincs az oldalhoz vagy /és rendelős: http://gardrobcsere.hu/kiegeszitok/penz_csat vásárolni szerettem volna,de lemondtam róla... ezt így 5 perc alatt sikerült összehoznom.... Örülnék neki, ha a szabályok mindenkire egyformán vonatkoznának!!!!!
2017 04 22
Szerintem a kisállat fekhely még belefér a Kisállat ruházat-Kiegészítőkben, egye fene, de azért még hozzátenném a listához a televíziókat, játékkonzolokat, mobilokat, újságokat, akár egy konkrét kanapét és még lehetne sorolni. Bizony, eléggé fusztrál engem is, hogy az oldalak böngészése közben fel-felbukkan egy oda nem illő dolog. Kérem szépen az ilyen dolgok hirdetésére ott van a közösségi oldal adok-veszek csoportjai, különböző apróhirdetési oldalak. Szerintem még ott lehet hamarabb is elkelnének az effajta holmik. ,:)
2017 04 22
Igen, emberek, ez egy RUHÁS adok-veszek:DD A használt kacatok menjenek a facebook csoportokba, ott nincs szelektálás, de ez az oldal nem erre való...
2017 04 23
Arra azért kíváncsi lennék, hogy akik ezeket a hirdetéseket felrakják, nem veszik észre hogy nincs megfelelő kategória? Vagy az okozza a problémát hogy pl a plüssállatokat is a gardróbban tartják, és akkor már hirdethetők itt is? :D Bár ez még nem magyarázza meg a rántott sajtot, és az őrölt kávét hirdetők gondolkodásmódját...
2017 04 24
Sokat gondolkoztam ezen én is, mert hát nekem is van rengeteg egyéb kacatom (ahogy gondolom mindenki másnak is) ,és biztosan sokkal egyszerűbb lenne, ha mindenemet feltehetném egy helyre, de ez az oldal mégis csak GARDRÓB csere, és ez benne a jó! :") Ha valaki idelátogat az ruhákat és kiegészítőket keres, nem húsdarálót, disznópörzsölőt meg sarokkanapét... Tényleg nagyon kényelmes megoldás lenne ha lennének könyvek,lakberendezés,baba-mama holmik meg minden, de akkor ez már nem lenne gardróbcsere maximum jófogás 2. Mondjuk most hogy feltűntek az "illatos" bugyik, meg full latex punivillantós búvár ruhák és bimbi-díszek, talán mégis csak a plüss unikornist választanám, ha már lehet válogatni :D :D nem vagyok prűd de használt holmikra finnyás az igen, és asszem ez már az én biztosítékomat is leverte, pláne annak fényében, hogy itt rengeteg "kislány" is van ....
2017 04 25
> KacatCica: > Sokat gondolkoztam ezen én is, mert hát nekem is van rengeteg egyéb kacatom (ahogy gondolom mindenki másnak is) ,és biztosan sokkal egyszerűbb lenne, ha mindenemet feltehetném egy helyre, de ez az oldal mégis csak GARDRÓB csere, és ez benne a jó! :") Ha valaki idelátogat az ruhákat és kiegészítőket keres, nem húsdarálót, disznópörzsölőt meg sarokkanapét... Tényleg nagyon kényelmes megoldás lenne ha lennének könyvek,lakberendezés,baba-mama holmik meg minden, de akkor ez már nem lenne gardróbcsere maximum jófogás 2. > Mondjuk most hogy feltűntek az "illatos" bugyik, meg full latex punivillantós búvár ruhák és bimbi-díszek, talán mégis csak a plüss unikornist választanám, ha már lehet válogatni :D :D nem vagyok prűd de használt holmikra finnyás az igen, és asszem ez már az én biztosítékomat is leverte, pláne annak fényében, hogy itt rengeteg "kislány" is van .... Haha ezen sírva röhögtem, nagyon jó! :') :') x-) Szerintem címezni kellene ezeket a leveleket az adminnak is, mert itt nem olvassa, csak elbosszankodunk rajta egymás között.
2017 04 27
Elküldtem az Adminnak a többi problémával együtt, reméljük történik változás...
2017 04 27
valakinek az autó a kiegészítő: http://gardrobcsere.hu/items/kiegeszitok/1038914/auto http://gardrobcsere.hu/items/kiegeszitok/867166/bekton-furulya-tokkal-tisztitopalcaval ez meg fésűnek jó, vagy miért van a haj katgóriában. Bakke, én meg feltöltök egy képet amin 2 ruha is van, 5 perc múlva szedi le az admin.
2017 04 27
Írtam egy szép hosszú levelet nekik, remélem hamar reagálnak, belinkeltem a fórum topicokat is neki, amik mostanában felléptek problémák.
2017 04 27
> Baba711: > Elküldtem az Adminnak a többi problémával együtt, reméljük történik változás... Köszönöm, reméljük lesz valami hatása :")
2017 04 27
> trusika: > valakinek az autó a kiegészítő: http://gardrobcsere.hu/items/kiegeszitok/1038914/auto > http://gardrobcsere.hu/items/kiegeszitok/867166/bekton-furulya-tokkal-tisztitopalcaval ez meg fésűnek jó, vagy miért van a haj katgóriában. > Bakke, én meg feltöltök egy képet amin 2 ruha is van, 5 perc múlva szedi le az admin. x-) x-) Hát, ha ezek másra nem is jók, legalább egy jót derülünk rajta. Engem sem idegesítenének ennyire, ha mindeközben a normális eladók nem lennének halálba vegzálva egy-egy jobban sikerült fotó vagy ilyesmi miatt.
2017 04 27
Áháá szóval ittvannak a beköpös emberek akiknek nem tetszik valami. Mostmár tudom miért törülték a hírdetéseim ez a kurva gardrób,mert pár bunkó vérszemet kapott mert olyan hírdetéseim voltak vannak fent. Nemértem míért baj ha valaki latex ruhákat árul meg bimbó védőt. Kedves KACATCICA te mindenhol ott vagy?téged minden zavar ?meg te megmondod az igazat mindenkinek?😑😞😒
2017 04 27
Meg a latex az ruha. Aki nemérti ennek használatát vagy stb. Az inkább olvasson utánna. Gondolom azér gyenge agyúak kedvéért Dominák szokták általában használni mert ezek domina szerkók. Ez nemértem miért zavaró. Meg pina villantós butaság. Ennyi erővel bikiniket sem lehetne felteni mert ahogy észre vettem némelyik ember ahogy fotózta magát a bikiniben kész borzadáj. Láttam has felmetsző jacket meg zoknis bikini fotót meg az atya eget is.
2017 04 27
> LiaNia: > Áháá szóval ittvannak a beköpös emberek akiknek nem tetszik valami. Mostmár tudom miért törülték a hírdetéseim ez a kurva gardrób,mert pár bunkó vérszemet kapott mert olyan hírdetéseim voltak vannak fent. Nemértem míért baj ha valaki latex ruhákat árul meg bimbó védőt. Kedves KACATCICA te mindenhol ott vagy?téged minden zavar ?meg te megmondod az igazat mindenkinek?😑😞😒 Én nem szoktam szexi ruhákat jelentgetni ........... szóval ha törlődnek a hirdetéseid azt ne rajtam kérd számon x-) Csak azokat a dolgokat gyűjtöttem össze itt, amik nem egy ruhatárba valóak mint pl: barbie ház meg ilyenek.. Ezt is csak azért mert a saját fényképeimet mindíg törlik, ha egy -egy jobb fotót teszek fel. Másokra meg nem vonatkoznak a szabályok. Tisztában vagyok vele, hogy kik szokták használni az ilyen ruhákat. Javaslom neked , hogy olvasd el és értelmezd újra amit írtam. Csak azért zavar , mert itt nem csak érett felnőtt nők vannak hanem egészen kicsi lányok is. És az ilyesmi (főleg a fotók amiket egyesek használnak........) vonzzák azt a férfi vevőkört akiket, pont emiatt itt nem látunk szívesen. (És itt most nem a normális gondolkozású férfiakról beszélek akik szeretik a szexet saját korú társaikkal, hanem a szexuálisan aberráltakról akik lányoktól kéregetnek "illatos" hordott bugyit meg ilyeneket) Igen, sok normál fotó is borzasztó.
2017 04 28
Egyébként meg , csak arra reagálva hogy "mindenhol ott vagyok": ez egy FÓRUM. Arra való, hogy beszélgessünk dolgokról, amik minket érdekelnek, zavarnak, vagy a gardróbcserével kapcsolatosak.... Sokszor segítek másoknak / kezdőknek megválaszolni kérdéseket, vagy segítek a problémáik megoldásában, sokszor írok építő jellegű rendszer-fejlesztési ötleteket. Néha negatív dolgoktól is írok, hiszen ezekről is kell beszélni. De ez nem jelenti, hogy ezekhez ellenvéleményt ne lehetne írni.
2017 04 28
1 2 3 Következő