Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Csak engem zavar ennyire? Kíváncsi vagyok a véleményetekre

Sziasztok! :) Egy kérdéssel fordulok hozzátok. Már többször is jártam úgy, hogy megtetszett egy termék, amiből természetesen egy van, és csak és kizárólag ahhoz ragaszkodok. Ráírok az eladóra, kedvesen, normálisan megfogalmazva a kérdésemet, és azt mondja hogy nem postáz, csak egyetlen egy helyen van személyes átvétel. Értem én hogy esetleg elfoglalt, de nem hiszem hogy előreutalás után annyira nagy dolog lenne elpostázni vagy futárral elküldeni a terméket, még el sem kell mennie otthonról jó esetben, csak megejteni egy telefont. És természetesen ilyen hozzáállással a vevőköre is nulla vagy esetleg két három ember. És az a pár ember akivel ez megesett nálam pesti vagy annak környékén lakik. Nem teheti meg mindenki hogy csak egy ruháért felruccanjon Pestre mert az idő és a vonatjegy három futárpénzt is kitesz. Sok pozitív vásárlói visszaigazolással úgy gondolom hogy simán meg lehet oldani, mert volt már rá példa hogy a csajszi írta hogy nem postáz, de aztán még is elpostázta, és minden rendben ment, utána ki is írta hogy postáz is. Ti mit gondoltok erről?
2017 04 25
SZia! AZt még megértem, ha valaki nem tud bármerre elmenni a ruhával, mert mondjuk nincs bérlete, vagy kisbabával van otthon, de postázni vagy csomagautomatázni nem nagy ügy, csak akarat kérdése:) Rengeteg készséges eladó van az oldalon én még nem futottam bele ilyesmibe:)
2017 04 25
Szerintem, az ennyire rugalmatlan eladókkal nem is érdemes üzletelni, mert csak neked lesz az egészből kínlódás.
2017 04 25
2 gyerekem van, dolgozok, de 5 percre van a posta nem haltam még bele eddig😂
2017 04 25
oh ez nem újdonság :D én sem tudok pl vidékről pestre felmenni és őszinte leszek még nem akadt olyan ember aki fordítva vidékre hozzám megmozdult volna,vagy legalább féluton találkozott vna a dolog érdekében...de ettől függetlenül én igyekszem arany közép utat találni és ha máshogy nem akkor a párommal bonyolíttatom le pesten..na őt sem küldöm azért a világ végére de sajnos valóban vannak eladók és cserepartnerek vagy vásárlók is akik az istenért sem mozdulnának meg a megvalósítás érdekében..elvárják h házhoz vigyék nekik a pénzt vagy a holmit..sajnos ezt nem szeretem én sem..úgy gondolom h közös érdek lenne megoldani és megmozdulni dehát sokan inkább nem teszik vagy nm postáznak mert nekik az úgy nem megfelelő vagy kényelmes
2017 04 25
Akkor ezek szerint nem csak én vagyok ezzel így... :D Mert tényleg nem nagy dolog lenne feladni vagy a futárnak átadni aki még házhoz is megy... Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :")
2017 04 25
Én már olyannal is találkoztam, akinek van BKV bérlete, és 2 villamosmegállót, azaz kettő(!) villamosmegállót nem volt hajlandó megtenni, hogy ki tudjam fizetni a termékét, mert csak úgy tudtuk volna megoldani időben és helyileg, hogy átvegyem. Valahol megértem, de azért nem teljesen...
2017 05 02
Szia ! Szerintem ez még a jobbik eset ,mert nyitott a személyes eladás/vásárlás/cserére ,ha nem is postáz . Vannak itt olyan eladók is ,akik kiírják személyes átvétel nincs ,csere nincs,csak előre utalás után postázok ,és null visszajelzésűk van ,szóval ha szeretnéd a terméket és nem tud postázni de talizni igen ,szerintem még neked is biztosabb ,hisz látod is amit veszel :)
2017 05 05