Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

HIRDETÉS TÖRLÉSE CSAK AZERT MERT JO MINŐSÉGŰ KÉPET TÖLTÖK FEL

Nem tudom, hogy csak en voltam-e ilyen szerencsés de párszor mar előfordult hogy törölve lett hirdetésem, mert egyszerűen "tul jo" minőségű képet töltöttem fel. Van hogy leteszek egy fehér fa lapot es azon fotózom a termékeket, es erre kitorlik azt. Kérdem en, muszáj elmosódott homályos, igénytelen sötét kepet feltennem hogy ne töröljék a hirdetéseim?
2017 04 25
Én is jártam már párszor így:( Még a fa asztalomon készült képeim miatt is törölve lett... Próbáld meg megjelölni a képet valamivel, esetleg a papírra írd rá a felhasználó neved :)
2017 04 25
Mondjuk az én képeim is homályosak valamiért, pedig ugyanazzal a telóval fotóztam végig. Facen semmi bajok, gardrobon meg full pixeles, szóval az oldal is butít rajta. De újra biztosan nem fotózom be, nincs annyi időm...:D
2017 04 26
> Rozsa19: > Mondjuk az én képeim is homályosak valamiért, pedig ugyanazzal a telóval fotóztam végig. Facen semmi bajok, gardrobon meg full pixeles, szóval az oldal is butít rajta. De újra biztosan nem fotózom be, nincs annyi időm...:D Átfutottam a hirdetéseid, de max csak egy picit homályosak, nem úgy, mint amit ide befotóztam. Van különbség (: Meg persze előfordulhat (fényviszonyok, gagyibb telefon), hogy nem mindig sikerül tökéletesre a kép (nekem se mindig jön össze).
2017 04 26