Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Segitetenétek nekem?☺

Táblázatokba szeretném rendezni a termékeimet. Külön a kozmetikumok- cipők stb.. De nem tudom h kell segisetek légyszi! Köszi
2017 04 26
Szia! Pontosan hogy érted azt, hogy táblázatokba? A vip tagságnál van olyan opció, hogy termékkategóriákat csinálsz, de abban nem tudok segíteni, mivel sosem vettem igénybe ezt a szolgáltatást. Ha erre gondolsz, remélem valaki tud neked segíteni benne (:
2017 04 26
Kőszi☺
2017 04 26
Szia! Ha a Szolgáltatások menüpontba mész akkor meg tudod vásárolni a VIP tagságot 199 Ft-ért, ami egy hónapig érvényes, és így lesz lehetőséged külön kategóriákba rendezni a termékeid. Kosárba teszed a szolgáltatást, utána feltöltöd az egyenleget, amit mobilról lehet, a mobil egyenlegedről fogja levenni az összeget. Utána megvásárolod a szolgáltatást, aktiválni kell egy SMS kóddal és VIP tag vagy. Ezek után a Beállításoknál lesz egy olyan fül, hogy Listák, itt tudod beírni a kategóriákat, amikbe rendezni akarsz: kozmetikumok, felsők, nadrágok, magad adod meg a címüket. Ezután pedig csak egyesével belerakod a kategóriákba a termékeid. Remélem érthető volt :")
2017 04 26
Igen érthető volt köszike😊
2017 04 26