Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

A hamis címkék miatt nem lehet a keresett dolgokat megtalálni! Admin, csinálj valamit!!!

Próbáltam valamire rákeresni, ezt figyeljétek: beírtam a keresőbe, hogy "push up leggings" erre, kiadott 18 oldalt, ilyenekkel: parfümök, neszesszer, pénztárca, táska, mindenféle felső és szoknya, fodros nyári ruha, Oriflame sminkecset, fésű, ezüst nyaklánc, karóra, fülbevaló, balerina, szandál, Vans cipők, susogós melegítő ruha, téli gyerek zokni, sapka, még egy sapka...szalmakalap :o karácsonyi, rénszarvasos pulóver...még a felénél sem tartottam, de feladtam!!! Kiverte a biztosítékot :@ Könyörgöm, miért kell ezt csinálni? Csak jelzem, ha én fenékemelős nadrágot szeretnék, úgysem veszem meg a pl.: a szalmakalapot! De bármelyiket említhetném! De persze amit kerestem, nem találtam meg! Admin, kérlek csinálj valamit, ki kellene törölni az olyan hirdetéseket, amik nem oda valók és nem a helyes keresési címkéket adták meg! Ha valakinek van fent terméke retusált képpel azt kitörlitek, pedig szerintem az nem lenne ekkora gond! A GOND AZ, HOGY NEM TALÁLUNK MEG DOLGOKAT AZ OLDALON! Ez lenne pedig az alapja az egésznek :/ :,'(
2017 04 27
> Brandy: > Próbáltam valamire rákeresni, ezt figyeljétek: beírtam a keresőbe, hogy "push up leggings" erre, kiadott 18 oldalt, ilyenekkel: parfümök, neszesszer, pénztárca, táska, mindenféle felső és szoknya, fodros nyári ruha, Oriflame sminkecset, fésű, ezüst nyaklánc, karóra, fülbevaló, balerina, szandál, Vans cipők, susogós melegítő ruha, téli gyerek zokni, sapka, még egy sapka...szalmakalap :o karácsonyi, rénszarvasos pulóver...még a felénél sem tartottam, de feladtam!!! Kiverte a biztosítékot :@ Könyörgöm, miért kell ezt csinálni? Csak jelzem, ha én fenékemelős nadrágot szeretnék, úgysem veszem meg a pl.: a szalmakalapot! De bármelyiket említhetném! De persze amit kerestem, nem találtam meg! > Admin, kérlek csinálj valamit, ki kellene törölni az olyan hirdetéseket, amik nem oda valók és nem a helyes keresési címkéket adták meg! > Ha valakinek van fent terméke retusált képpel azt kitörlitek, pedig szerintem az nem lenne ekkora gond! A GOND AZ, HOGY NEM TALÁLUNK MEG DOLGOKAT AZ OLDALON! Ez lenne pedig az alapja az egésznek :/ :,'( Teljesen egyetértek!! Nem is értem ezzel miért nem foglalkozik senki az adminok közül! Egyre többen csinálják ezt, alig lehet már bármit megtalálni..... Egy időben törölték ezeket, vagy jelezték a felhasználók felé, nem tudom pontosan, de jó lenne ha ezt megint megtennék :(
2017 04 27
Én írtam levelet az adminnak erről tegnap, írjatok ti is, úgy talán jobban foglalkoznak vele, ha többen is írunk miatta.
2017 04 28
Én mostanában már alig használom emiatt az oldalt, facebookos csoportokban sokkal jobban lehet keresni/hirdetni. A csoport adminok is elég aktívak, törölni szokták az oda nem illő cuccokat, rendezettebb az egész.
2017 04 30
Nekem az jutott eszembe, hogy valahányszor rákeresek egy szóra pl. "piros" vagy "szoknya", és kidob ilyeneket, minden egyes nyamvadék termékre küldök egy üzenetet, hogy "Ez nem piros!" Külön még egy kör: "Ez nem szoknya!" Persze rohadt időigényes lenne, de ha mindenki teleszemetelné a "postaládájukat", lehet hogy egy idő után elmenne a kedvük ettől a hülyeségtől. Illetve bojkottálni kéne az ilyen eladókat, egyszerűen nem venni tőlük semmit!
2017 05 14
Én se találom amit keresek soha egyszerüen.. Énis beirok akkor!
2017 05 15