Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Az adminok tudnak blokkolni?

Sziasztok! Korábbi bejegyzésemnél egy itteni felhasználó írt rólam egy negatív bejegyzést, majd az admin kitörölte azt kérésemre. Azonban, drága barátom ismét írt egy újabb kommentet. Az lenne a kérdésem, hogy az adminok tudnák őt valahogy blokkolni az oldalamról? Úgy látszik, ő sose hagyja abba magától, így ehhez kell fordulnom.
2017 04 29
Szia! Szerintem ilyenre nincs lehetőség (ha jól értem, azt szeretnéd hogy ez a bizonyos felhasználó ne tudjon írni a profilodra). Kitöröltetheted megint a visszajelzést, de gondolom úgyis újraírja. Amúgy meg ne zavarjon ez az egy negatív, aki vásárolni akar tőled, úgyis elolvassa, és látja hogy nem vagy csaló, vagy megbízhatatlan.
2017 04 29
Jófogáson lehet felhasználót tiltani, jó lenne itt is bevezetni. Aki tud olvasni, nyilván levonja a megfelelő következtetést a negatívról, szóval ha huszadszorra törölteted, de visszaírja, ne aggódj. Sokan lusták végigolvasni a bemutatkozást, pedig mindenkinek könnyebb dolga lenne, pl. nem piszkálnának utánvéttel, ha te úgy nem postázol.
2017 04 29
Szerintem ne aggódj amiatt a negatív miatt. Tisztán látszik,hogy nagy az isten állatkertje! :D
2017 04 29