Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

bosszúnegatívot kaptam

Sziasztok! Már többször volt téma a fórumon, hogy az üzenetekre nem reagáló eladónak/vásárlónak adjunk-e negatív visszajelzést. Én ma adtam, s innentől kezdve eldöntöttem, hogy fogok is adni azoknak, akik 7-8 nap múlva sem tudnak válaszolni. Szerintem igenis minősíti az eladót és vásárlót, ha nem képes visszaírni, pedig többször is belépett. A negatív visszajelzéssel jeleztem, milyen vásárló. Természetesen kaptam bosszúból negatív visszajelzést. Az Adminak írtam, s most kíváncsian várom, törli-e. Valakinek van hasonló tapasztalata?
2017 05 01
szia! Tudom hogy nem hasonlít a te történetedre, de nekem azért írt egy lány negatívot mert üzenetet valamiért nem tud írni.. Most komolyan... Ezért negatív???? :')
2017 05 01
> Konkoly.Zsófia: > szia! Tudom hogy nem hasonlít a te történetedre, de nekem azért írt egy lány negatívot mert üzenetet valamiért nem tud írni.. Most komolyan... Ezért negatív???? :') Adminnak írtál, hogy törölje? Ez már kimeríti az abszurd fogalmát.
2017 05 02
Kitörölte a negatívot. Aztán ezt írta üzenetben nekem: Szia, képet nem tudtam küldeni, de a retro felsőről van szó.......... Annyira meggondolatlanok az emberek.. :(
2017 05 02
Sajnos azok. :( Remélem, az Admin törölni fogja a negatív visszajelzésem, bár egyelőre nem úgy tűnik, hogy egyáltalán foglalkozna a dologgal. :'(
2017 05 02
Remélem észreveszi az üzenetedet az admin. :/
2017 05 03
egyebkent korabban a beszelgeteseknel megjelent zarojelben egy 1es. Vagy ahany uzenetunk jott.
2017 05 03
Nekem is azért van egy negatívom, mert üzenetet nem tud írni, amikor facebookon meg mindenhol direkt ugyan azzal a névvel vagyok fent, hogy írjanak :D De én támogatom a negatívot ha nem válaszolnak ! Főleg akkor, ha foglalják a ruhát ..
2017 05 08